PR // Ed Rush & Optical tento pátek v Roxy 4.4.2014

Oblíbenci českých dnb fans, skvělí djs a především zakladatelé přísného labelu Virus Recordings dorazí už 4.března do Roxy, kde spustí svůj tradiční diktát. Support obstarají Shadowbox smrtící zmije Deadly Viperz a nerozluční 2K & Sweg.


30. 3. 2014, publikoval 2k

Je tomu už přes 20 let co se v londýnských klubech objevili Ben Settle (Ed Rush) a Matt Quinn (Optical) a jejich společné sympatie k temnějšímu undergroundu elektroniky vyústily v založení vlastního labelu Virus Recordings, který nám už přes 15 let servíruje to nejprogresivnější z neuro-funku a temné strany drum&bassu. Jen pro příklad jde o drtiče typu Mefjus, Audio, Couse4Concern, BTK a další. 

V ROXY po delší době přivítáme těžkotonážní párty pod taktovkou těch, kteří byli úplně na žačátku. Ed Rush a Optical nás rozsekají tak, jak je jejich zvykem.

 

EN
The pioneers of drum&bass, neuro-funk and the kings of „dark side“ of drum&bass are back in town. Ed Rush and Optical will present the cutting edge dark and neuro tracks and latest releases coming out on their own label Virus Recordings from the producers as Audio, Mefjus, BTK etc.
 
Czech support will be in the hands of Deadly Vipers and ROXY residents 2K&Sweg.
Get ready for a massive one!
-------
Ed Rush & Optical @ ROXY
4.4.2014 – Start 22:00
Support djs: Deadly Viperz (Akira&Anakin), 2K&Sweg
2nd stage: TBA
EVENTwww.facebook.com/…611915876047
 
Předprodeje/Pre­sale: 180 czk + popl./+fee
NoD za zvýhodněnou cenu/for favoured price
Ticketpro: www.ticketpro.cz/…optical.html
Ticketportal: www.ticketportal.cz/…ormance.aspx?…
 
Audio:
Ed Rush & Optical – Bacteria: you­tu.be/hZGJ9EA­zeDE
Video:

www.roxy.cz