Krok stranou odkrývá další část skládačky, odehraje se 26. a 30. 5.

Kafe, to je přesně to, na co právě myslí. Horký dobrý kafe, sklenice vody a trochu klidu. Musí se teď probudit a vymyslet v historických prostorách místa konání rozmístění Open Studia ještě předtím, než vyrazí lepit plakáty. Umělců, co se sem maj vejít, neni málo. Naštěstí je tahle kavárna velikostně úplně ideální. Něco umístíme na terasu k piánu, to spíš ty velký věci. Vnitřek samotný kavárny a hlavně stolky bude potřeba lehce přemístit, což nebude problém.

Stejně jako ubývá kávy z hrnku, dostává vize svoje jasné kontury.

Ke stolu kráčí servírka s talířem vonící omelety a salátem. Na chvíli odloží tablet, odsune propisku a hladově se pustí do snídaně, po očku přitom kontroluje čerstvě vyrobený plakáty. Pohled se mu zastaví na jménech vystupujících, kteří doplní vernisáž a následný páteční mejdan. Tohle písmo už někde viděl, bleskne mu hlavou. No jistě, v noci se mu zdál sen, odkud si ten plakát pamatuje. Jen na něm toho chybělo ještě o dost víc. I tak pořád na velkých listech papíru před ním zůstávají místa zející prázdnotou. Ještě stále není jasné, kdo ze zahraničí bude udávat 30. května v tomhle prostoru krok. Ze zamyšlení ho vytrhne až cinknutí lžičky o šálek.

Krok stranou druhý. Místo konání, celý pondělní program a část pátečního jsou prozrazeny. Café Neustadt, vernisáž a jednodenní Open Studio prací studentů intermédií jako příjemné zahájení týdne v pondělí 26. května, 30. května pak velký mejdan Krok Stranou s kopou českých hudebních umělců tamtéž. Už jen týden a uděláme poslední krok stranou prostřednictvím třetího videa, které odhalí zbytek skládačky.

26/05 Cafe Neustadt
Jednodenní výstava studentů Intermedií FDU Plzeň + a Visual Arts UMPRUM
afterparty djs Face & Filip Markes (live sax), Sta (Zenith Music), Krok Stranou DJs

30/05 Cafe Neustadt
???
Floex (DJ set)
Subject Lost (live)
???
???
Krok Stranou DJs

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.