Pedestrian headlinerem dvoudenní akce Krok stranou

Poslední chybějící články ve skládačce jménem Krok Stranou jsou odhaleny. V pondělí 26/05 Open Studio studentů Intermedií a Visual Arts s následnou after party. V pátek 30/05 hlavní událost a česká premiéra britského Pedestriana (UK), Floex (DJ Set), Subject Lost (Live), Cubik, Andre Allin a Krok Stranou DJs.


22. 4. 2014, publikoval RUDEBOY

Ještě před pár dny si byl dojmem z okolního prostoru jistý. Temný sklep nejasné velikosti, jen pár postupně se rozsvěcujících žárovek ukazujících cestu furt hlouběji, zato stále blíž k úplnému rozjasnění. Kolem těla se míhá jejich svit, vlhkosti v prostoru přibývá a cíl je cítit stále patrněji. Následkem toho se mu vybavuje běh posledních dnů: Několikrát přepsaný koncept a fůra zmuchlaných papírů v koši, zamyšlené a líné procházky městem, váhání v černobílé představě, recyklace zmačkaného nápadu a hledání vhodné polozapomenuté ruční tiskárny.

Příběh už byl na světě, když ho napadlo zveřejnit ho naopak, pozpátku. A teď tu stojí a přešlapuje na místě, všechno se točí ve spirálách, myšlenky, kouř z cigár, i ta hadice od sprchy, kterou před chvilkou vyplachoval síto. Jsme na konci příběhu nebo snad na jeho začátku? Ukroč stranou a zamysli se nad tím z nadhledu, napadne ho. Vidím sedm dní z nichž první, vnímáním nejčerstvější, zaplním podněty pro oko a mysl, moderními kreativními pracemi v kontrastu s historií radnice. Pátý den, který je na druhou stranu mocně nabitý kmenovou energií, zas hlavně hudbou různých žánrů v čele s předním hudebníkem, který se k městu a tomu, co je mi nejbližší – chůzi, hodí nejvíc: Pedestrianem, člověkem v pohybu, jak říká encyklopedie. Cukne mu koutek a zamyšlenost se rozpouští v úsměvu.

Tiskařská pandořina skříňka se zvolna otvírá. Je to dobrý, tisk plakátu vyšel!

Line-up je kompletní. Zbytek příběhu už musíš prožít sám.

 

Pondělí 26/05, Café Neustadt

Open Studio Krok Stranou (FDU + UMPRUM)
Jednodenní výstava studentů Intermedií a Visual Arts Doc. MgA. Mileny Dopitové
FB Event 

Afterparty
DJ Face + Filip Markes Live Sax
Sta
Krok Stranou DJs

Pátek 30/05, Café Neustadt
FB Event 

Pedestrian (UK)
Floex DJ Set
Subject Lost Live
Andre Allin
Cubik
Krok Stranou DJs

Rezervuj si vstupenky na 30. května a Krok Stranou s Pedestrianem za 150 Kč.

publikoval RUDEBOY
Shadowbox DJ a moderátor našeho pořadu na Radiu 1