Lenzman má album na Metalheadz, vyjde v červnu

Občas se na některé releasy čeká dlouho. Lenzmanovo album je toho jasným příkladem, už z jeho setu v Praze před měsícem bylo zřejmé, že je vše už dávno hotové. Bohužel i s vědomím toho, že tohle elpíčko bude jedním z highlightů roku, budeme na kompletní desku čekat až do poloviny června.


14. 5. 2014, publikoval RUDEBOY

Na albu najdeme celkem 17 tracků, počítáme-li i dva"interlude" přechody pro doplnění atmosféry. Tedy alespoň na jeho CD / digitální verzi, na vinyl se samozřejmě všechno nevešlo. Právě ten však vyjde o něco dříve, první sampler s tracky My Tearz a Paper Faces koupíte už nadcházející pondělí, druhý s Jubeiovým remixem Empty Promise s flipem Lazy Dub potom začátkem června. Pokud ale místo gramofonu máte dávno doma krabičku s diskem a monitorem, počkáte si ještě měsíc na 16. června.

S Lenzmanem do studia usedli staří známí. Steo, DRS ani Dan Stezo asi nikoho nepřekvapí. Novým jménem je mezi nimi hlas Martyny Baker, který nám z tracku Paper Faces zní v hlavě od Lenzmanova zimního mixtapu. Tenhle chlapík má prostě na výběr vokalistů ten správný cit, vzpomeňme na jeho ranné spolupráce s Riyou.

Kromě nových záležitostí se do tracklistu vměstnal jeden remix od Jubeie, který „Lenz“ už ve svých setech hraje také pěkně dlouho. Co naplat, zatím si desku můžeme tak maximálně předobjednat a nebo si dokola pouštět třeba tenhle videoklip. A nebo se prostě jen těšit, protože je na co.



Lenzman –  Looking At The Stars
METACD003 (Metalheadz)

01. Lazy Dub
02. Just Can't Take (feat. DRS)
03. My Tearz (feat. Steo)
04. Through My Eyes
05. 1978 (Interlude)
06. Paper Faces (feat. Martyna Baker)
07. Move & Focus (feat. Dan Stezo)
08. Collapse
09. Private Eye
10. It's Yours (Interlude)
11. Always
12. Burner
13. Anticipate [Final Stop] (feat. Martyna Baker)
14. Starz (feat. Kevin King) [CD Version]
15. Empty Promise [Jubei Remix]
16. Move & Focus [Instru­mental]
17. My Tearz [Instru­mental]

publikoval RUDEBOY
Shadowbox DJ a moderátor našeho pořadu na Radiu 1