PR // Páteční Krok Stranou je za dveřmi

Již v pátek 30. května se na pražské Novoměstské radnici představí v rámci dvoudenního projektu poprvé v České republice britský Pedestrian. Po pondělní jednodenní studentské výstavě následuje zasloužená party a Café Neustadt je pro to ideálním místem. V článku najdete také line-up.


29. 5. 2014, publikoval RUDEBOY

Nekuřácké prostředí, historická architektura spojená s designem ze 70. – 80. let, různorodá hudba na skvělém Funktion One zvuku, projekce od Trippl-Krippl VJs, která celou kavárnu rozsvítí i z venku, dobré pivo, burgery na zahrádce, to všechno samozřejmě dělá dobrou párty. Nejvíce jste ale jistě zvědaví na hudbu.

Pedestrianovi připraví na místě atmosféru DJ / producent Andre Allin (City Surfer), následovaný Flo­exem. Ten se oproti své klasické živé produkci rád jako DJ pouští do eklektických výletů napříč žánrovým spektrem a perfektně tak zapadne do pátečního programu. Vystřídá jej na dlouhou dobu poslední živé vystoupení Subject Losta, alespoň s jeho aktuálním materiálem z desek Made Of Numbers a Born In Sky. Nad ránem vás pak rozhoupe zkušený DJ Cubik.

Pedestrian2

A co že to bude hrát hlavní host? Nevíme. A je to tak dobře. Jeho sety nejsou nikdy stejné, jsou plné různorodé selekce od hip hopu, bass music, houseu až po drum’n’bass. Podle rozhovoru, který nám před akcí poskytl, slibuje hodně basy a možná i nějaké ty zlomeniny. Uvidí(me) na místě. Začínáme už v 9, tak přijďte včas.

Připomínáme, že prostor kavárny je nekuřácký, zapálit si můžete na nádvoří a věřte nám, že to má svou atmosféru a nic vám tam neunikne.

Čtěte exkluzivní interview s Pedestrianem.

Line-up
21.00 – 22.30 Andre Allin
22.30 – 00.00 Floex DJ set
00.00 – 01.00 Subject lost LIVE
01.00 – 02.30 Pedestrian
02.30 – 04.00 Cubik
04.00 – ??.?? ?

událost na Facebooku
https://www.facebook.com/…42514783338/?…

akce se koná ve spolupráci s Novoměstskou radnicí Praha
www.nrpraha.cz

publikoval RUDEBOY
Shadowbox DJ a moderátor našeho pořadu na Radiu 1