Evil Nine mají nové EP, zahrají ho na Soundfeeru

https://soundcloud.com/…/your-girl-1

Poslechněte si nový singl breakbeatové dvojice Evil Nine, jejíž člen Tom Beaufoy vystoupí coby DJ na festivalu Soundfeer. Ten se uskuteční o víkendu 20. – 22. 6. v brdském kempu Věšín u Rožmitálu pod Třemšínem. Your Girl je trochu temná, špinavá, houpavá skladba se zajímavou basovou linkou. Novinka je venku už pár týdnů, vyšla na EP spolu se skladbou Silver na značce For Lovers. 

Na festivale Soundfeer Evil Nine DJ vystoupí spolu s breakbeatovým DJem a producentem Adamem Freelandem, britským technařem D.A.V.E. the drummer, tech-houseovým německým DJem Niko Schwindem a houseovým duem Shades of Gray live. Celkem na Soundfeeru během víkendu vystoupí 22 DJs a projektů. 

Vstupenky na celý víkend jsou v předprodeji za 400 korun (přes smsticket bez dalších manipulačních poplatků www.soundfeer.cz/tickets), na místě pak stojí 450 korun, od soboty 350 korun. Veškeré info o vystupujících, ubytování, parkování a pobytu na festivalu najdete na webu: www.soundfeer.cz

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.