PR // Authentic Music na LIRu hostí noc s Iciclem a Dabsem

Na letním Let it Rollu si přijdou na své i milovníci deepovějších poloh drum & bassu. Alternativu k liquidem a neurofunkem nabitým podiím nabídne Authentic Music Night, kde jako hlavní hosté vystoupí Icicle, Dabs a Mortem. A-Craye uslyšíte v exkluzivním deepovém setu a Parallel Activity doplní kanadský mc Kryptomedic.


26. 6. 2014, publikoval Panorama

Authentic Music Night 1. 8. 2014 @ Let it Roll
Lineup: Icicle, Dabs, Mortem, A-Cray, Peejay & Panorama ft. Procter, Parallel Activity ft. Kryptomedic, Maro b2b Hds.

České vydavatelství Authentic Music se proslavilo vydáváním klidnějšího drum & bassu. Skladby v deepovějších ale i techy či liquidních rytmech docenila řada světových producentů. A label tak po dvou a půl letech existence nabídne svou vlastní tematickou noc na Let it Rollu 2014. Hned na poprvé tak jeho noc hostí trojici světových jmen, které vydávají u těch největších vydavatelství.



Kdo je to Dabs? Italský producent Dabs vydává na řadě osvědčených labelů, jmenovat lze například Horizons, Dispatch, C4C Recordings. A vystoupení na Let it Rollu bude jeho českou premiérou.

V poslední době se proslavil například trackem Skull & Bones, je majitelem labelu Avantgarde a spolupracoval se jmény jako Cern, Amoss a Mayhem. Na jeho kontě nechybí též remix Eastcolors či Cause4Concern. A sám byl remixován například od Octane & DLR, Survivala, Straye, nebo projektu Quadrant.

Kdo je to Mortem? Mortem je stoupající hvězdou polské scény. Od prvních krůčků na Absys následovala v roce 2011 skladba The Touch na IM:LTD , mohutně supportovaná například od Alixe Pereze. Za zmínku stojí také její výtečný remix od Sabre.

Mortem si tentýž rok střihnul ještě single pro offshoot Critical, tedy Modulations a číslovka 2012 pak mladého producenta odměnila řadou působivých releasů. Vyčnívá track na Genesis EP od Metalheadz, roller Revolta na Demand či zahrnutí do Fabriclive mixu #62 od Kasry. Další rok následoval dvanáctipalec pro IM:LTD či CD release na kompilaci The Aftermath

Co je to Authentic Music? Authentic Music je český label založený v roce 2012. Kromě šikovných Čechů však vydává i řadu zahraničních producentů. V katalogu vydavatelství objevíte jména jako Hybris či Arp XP a jeho skladby podporuje nejeden populární DJ. Zmínit lze jména jako Optiv & BTK, John B, Mefjus, Ulterior Motive či Xtrah. Authentic Music můžete sledovat na Facebooku a Soundcloudu.