Warm Up! 19. 9. s Philipem TBC a Ratrexem v kladenské Poldofce.

Festivalová sezóna skončila, déšť se spustil a tak musí hudba zase pod střechu. Na oživení sychravého podzimu přinášíme další, tentokrát doslova legendární díl Warm Up!u. Září je měsícem začátků a tak i my se symbolicky vracíme k samotným začátkům mixování elektronické hudby prostřednictvím gramofonů. Pozvali jsme proto tři mistry, kteří zůstali věrní vinylům – Philipa TBC (Shadowbox), Ratrexe (DE, Urban Pressure, Physics)  a Agema (Physics).

PHILIP TBC se věnuje hudbě již od roku 1998, od té doby stihl projít všemi žánry od breakbeatu přes jungle až k dnb, dubstepu a vlastní produkci. Jeho tracky vychází u zahraničních labelů a minulý rok zaznamenal úspěch s albem remixů na kterém spolupracovala taková jména jako BTK, Chris Su, Jon Kennedy či N3gus. Se skladbou Galactic v remixu od BTK se na několik týdnů probojoval na 4. místo – na nejoblíbenějším DJ shopu Beatport  - DNB TOP 100. „Denním“ chlebem je pro Philipa hraní na velkých evropských festivalech (u nás například slovenská Pohoda, kam si ho jako předskokana vyžádal samotný Liam Howlett z kultovních The Prodigy) a během své kariéry předskakoval elitě jako Andy C, Ed Rush and Optical, Pendulum, Spor nebo Sub Focus. Co se týče jeho setů, skoro nikdy nehraje jeden hudební žánr a nedrží se jednoho tempa.

RATREX je Djem ze samotné kolébky té nejpoctivější elektroniky, Berlína a AGEM zastupuje naší kotlinu. Když se noc přehoupne do své temnější části, za pult se postaví elita kladenská, Dogzan (Warm Up!), the one and only hlava Warm Up!u Vorel (Warm Up!, DNB Fever) a nová posila do týmu, kladenská celebrita, DJ a bavič, Mathew F (Warm Up!). Mimo rychty si můžete vychutnat drinky za akční ceny a očekávat nějaké to překvapení (přijde Barney?!). Tak „Suit up!“ a počkejte si na to, protože to bude le-gen-dár-ní!

Vstup do 22:30 za 70 Kč, poté za 100 Kč.

Start ve 21 hodin. 

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.