Charitativní Beats4Kids podesáté v Ostravě // 5. 12.

text: PR

FB Event: https://www.facebook.com/…30867177521/?…

Tak už podesáté. Je neuvěřitelné, jak čas letí a jak dlouho společně s námi pomáháte dětem.

A protože takové výročí je třeba náležitě oslavit, napnul tým B4K všechny síly a v jednom večeru Vám představí všechny headlinery dosavadních 9ti pokračování a jednu exkluzivní třešničku k tomu :)

Protože je line up opravdu nabitý, představíme Vám učinkující telegraficky:

Je nám ctí, že na DNB stagi Vám zahraje CZ+SK Djská a producentská špička. Ze slovenských luhů a hájů se můžete těšit na slavného L-PLUSE, který kope za světoznámý label Technique Recordings. Jeho set doplní náš exkluzivní – první UK :)- host – MC COPPA! Dalším SK bratem, který doplní lineup, je náš velký fanoušek a duše slovenského LIRu, KATO.

Z naší metropole nás poctí svým setem RIDO ze stáje Metalheadz. Jeho producentské i Djské počiny jistě netřeba představovat.

Moravské umění Djingu představí v jedinečném b2b setu její matadoři – X.MORPH a SAYKO. I severomoravští představitelé samozřejmě dostanou prostor. Z nedaleké Studénky k nám dorazí LOCAL HEROES, které jistě dobře znáte díky pořadům STRA! na internetovém rádiu Shadowbox nebo pořadu KY OBRAZ na WKC TV.

Na oldschoolery NO MONEY se mohou těšit všichni ostravští „vlastenci“. Doplníme jen, že dorazí v kompletní sestavě :)

Line up doplní SCHOOLER, na jehož energický set si jistě počkáte do ranních hodin a pánové DRAKO a PEPE, kteří vzešli z pořadatelské ČBS a kteří večer načnou i uzavřou.

Pokud DNB není Vaší krevní skupinou, stage na KIM MALEBU Vám nabídne to nejlepší z nezlomených sty­lů.

Jeden z našich nejlepších ostravských exportů – adresou již Pražák, ale duší stále Ostravák – na Anděla nominovaný SUBJECT LOST si zahraje v dalším jedinečném b2b setu s ABUem, moderátorem pořadu Basstrap na Rádiu 1 a jednoho z prvních propagátorů dubstepu v ČR.

Další navrátilci dorazí se stále Lazy Tempa – YADEL a FLU. Novou breakbetovou crew Ova Da Top zastupuje všem dobře známý LAUTEK. Ostravský oldschool kromě něj zastupuje i Kl!dný IAN BLOND. Pokud rádi pořádně vrtíte zadečky, těšte se vystoupení dua ANALDIG – tedy šťastných rodičů BEATY a INLINERA. Crew Ova Da Top zastoupí ve funky setu PETIT a až z dalekých Teplic se vrací další ostravský kalič – SQADRA.

Aby byly kromě sluchu potěšeny i Vaše oči – o vizuální stránku se postarají VJ´s PSYCHOCIRCUS a DIP. Na UV SHOW se můžete těšit od CYBERFIRE a o dekorace se postará Elemental Crew.

Všichni učinkující a všichni ti, kteří při vzniku tohoto dílu jakkoliv pomáhájí se vzdali svých honorářů a za to jim patří naše uznání, respekt a dík!

Uff, je to 22 DJ´s, 1 MC, 2 VJ´s .. Tak už jen chybíte Vy! Pokud na tuhle party dorazíte do 22hod, věnujete dětem 80,– Kč. Opozdilci přispějí 120,– Kč. Samozřejmě vrchní výše daru není omezena a kromě vstupu můžete i přispět nákupem třička nebo odznáčku. Nicméně, ať už bude částka jakákoliv – 100% se vstupného a část z prodeje předmětů jde dětem. A za to Vám děkujeme.

Samozřejmostí budou opět probíhající warmupy, které proběhnou ve spřátelených klubech. Postupně je budeme odkrývat.

Je toho hodně, co jsme Vám chtěli říct, ale zažít to na živo bude určitě nejlepší.

Těšíme se na Vás

 

S láskou tým Beats4Kids

BEATS4KIDS no10 – ALL STARS
5.12.2014 od 20:00
klub Marley, Ostrava, CZ

DNB MARLEY STAGE
LPLUS (Technique Recordings/SK) + MC COPPA (Comanche/Eat­brain/UK)
RIDO (Metalheadz)
KATO (Trident, Let It Roll.sk/SK)
SAYKO (DvoikaTroika, Redrum, Razcals)
X.MORPH (Redrum, Drumandbass.cz)
NO MONEY (Bad Taste,DvoikaTroika)
LOCAL HEROES (Architecture, Deafmuted, Stra!)
SCHOOLER (BreakArt, OMC)
DRAKO (State of Beat)
PEPE (Noisefellazz)

ALL STYLES KIM MALEBO STAGE
SUBJECT LOST
ABU
LAUTEK (Ova Da Top)
YADEL (Lazytempo/Al­tershapes )
ANALDIG – Beaty (Trident) b2b Inliner (FSS)
FLU (Lazytempo)
IAN BLOND (Klid,ext-dust)
PETIT (Ova Da Top)
SQADRA (božák.cz)

VJ´S
PSYCHOCIRCUS
DIP

UV SHOW CYBERFIRE
DEKORACE ELEMENTAL CREW

VSTUP: 80,– Kč (do 22:00)/ 120,– Kč (od 22:00) 

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.