Nová d'n'b noc na Nové scéně Národního divadla

Nový večírek jen několik metrů od Národního divadla chystají v pátek 13. března DJové Rudeboy, AhZ, Annita a Nitrous. V útulných prostorách oblíbeného Café Nona na Nové scéně startují noc Inner City. 


9. 3. 2015, publikoval NITROUS

Zaměří se na inteligentní a melodické odnože tanečního drum'n'bassu. Příští měsíc se na ní objeví i zahraniční hosté, hned 10. dubna zahrají Jay Rome a Paul SG.

Myslíme si, že drum'n'bass nepatří jen do tmavých undergroundových klubů či hangárů, v nichž se návštěvníci skrývají za masky. Na Inner City bychom svoji bezmaskovou vizi rádi realizovali. Členitý prostor kavárny Nona v prvním patře Nové scény poblíž Vltavy s úžasným výhledem na Národní třídu pro to nabízí ideální podmínky.

V pátek 23. března se rozezní
 příjemným tanečním drum'n'bassem na kvalitním soundsystému, strašáci ani uřvánci se na Inner City rozhodně konat nebudou. Na gramofonech se budou točit soulful melodické desky oprášené archivů, ale také úplné novinky.

Všichni čtyři rezidenti jsou zkušení selektoři, Rudeboy patří mezi univerzální d'n'b DJe, kromě nejtvrdších subžánrů najdete v jeho bagu drum'n'bass ve všech formách. AhonZ s Nitrousem jsou dvěma třetinami uskupení Volnej Průběh pořádají večírek VPX v klubu Cross. Oba se zaměřují na deepové polohy d'n'b. Stejným směrem se vydala i Annita, která se stará o dramaturgii kultovní noci Touch The Jungle, vede pravidelný pořad na vlnách londýnského internetového rádia BassPort FM a řídí vydavatelství Zenith Music.

Na noci Inner City každý z nich nabídne svůj pohled na soulful d'n'b. Už 10. dubna však večírek přiveze první zahraniční hosty, liquidfunkového veterána Jay Roma, jehož vydavatelství Blu Saphir letos slaví 10 let na scéně, společně s majitelem Jazzsticks recordings, Paulem SG.

Rudeboy [Shadow­box / Radio 1]
Nitrous [Volnej Průběh / Radio 1]
AhZ [Volnej Průběh / Narovinu Zlomenej podcast]
Annita [BasSistaz / BassPort FM]

start 22.00
entry 50,– 

 

publikoval NITROUS