Od drum'n'bassu k soulu a zase zpátky

Že má některý drum'n'bass blízko k jiným žánrům víme dávno, je to přeci jen elektronická hudba s různými vlivy. Některé releasy Hospital Records jsou nepopiratelně blízké jazzu a soulu a pánové jsou si toho dobře vědomi. Přichystali proto kompilaci Fast Soul Music s výběrem toho nejsoulovějšího, co na značce vyšlo.


8. 4. 2015, publikoval RUDEBOY

Možná to všechno začal legendární track Fast Soul Music, který na Hospitalu vydal sám Tony Colman aka London Electricity v roce 2003, možná je to prostě logické směřování labelu a možná je to taky to nejlepší z téhle jinak aktuálně v mainstreamu se utápějící se značce. Tak jako tak, dvou cédéčko Fast Soul Music rozhodně stojí za poslech, ostatně nejinak tomu je i u doplňujících dvou mixů od bráchy Logisticse, Nu:Tona.


Cyantific a jeho Cover Story, T-Ak a Makoto s legendárním Voyager nebo Logisticsova Together, to vše jsou nádherné kousky z historie Hospital Records. Možná jen škoda, že se pánové krom několika tracků nepodívali více do historie. Však posuďte sami, tracklist naleznete zde.


Vychází 27. dubna 2015, předobjednat můžete přímo v Hospital Shopu.


publikoval RUDEBOY
Shadowbox DJ a moderátor našeho pořadu na Radiu 1