10 let Blu Saphir v Café NONA už zítra, máme line-up

Přední postavy liquid a soulful drumandbassu dorazí na druhé vydání večera Innercity. V Café NONA vystoupí již tento pátek rakouský DJ a majitel vydavatelství Blu Saphir Jay Rome a známý rakouský producent Paul SG. Čtěte poslední info a line-up.


9. 4. 2015, publikoval RUDEBOY

Přední postavy liquid drumandbassu dorazí na druhé vydání večera Innercity. V Café Nona hned vedle Národního divadla vystoupí 10. dubna rakouský dj a majitel zavedeného vydavatelství Blu Saphir Jay Rome a známý rakouský producent Paul SG. Posledním hostem se stala djka They z Liquid D&B crew.


Jay Rome v Praze oslaví desáté výročí fungování svého labelu Blu Saphir. Za tu dobu se značka stala respektovanou platformou pro melodický a funky drumandbass. Vedle zavedených jmen jako Bungle, Enei či Muffler se na ní objevily nové talenty jako Contour, Kaleb či Blue Motion. Jay Rome navíc patří ke zkušeným selektorům s přístupem k těm nejčerstvějším trackům, který si zahrál v klubech po celém světě.


Úspěšné vydavatelství Jazzsticks Recordings vede i zkušená soulful drum'n'bassová hvězda Paul SG. Jeho tvorbu si oblíbil sám LTJ Bukem a to tak, že mu několikrát vydal skladby na své kultovní značce Good Looking, smíchal také set pro světoznámý klub Fabric, v němž si také zahrál. Kromě releasů u vlastního vydavatelství Paulovi vyšly skladby i na značkách Liquid V, Celsius či Basswerk.


DJka Theya se podílí na pořádání večírků v pražském klubu Cross v čele s party Liquid Flights, na níž si dosud zahráli třeba dBridge, Calibre či Lenzman. Objevuje se však ve většině pražských klubů. Za mixem se zaměřuje na melodické a deepové odnože drumandbassu, zároveň si potrpí na hutnou bassovou linku. They je také členkou známe djane crew Bassistaz.


Line up doplní rezidenti večera Annita, Rudeboy, AhZ a Nitrous. Vstupné na večírek v útulných prostorách Café Nona s výhledem do Národní ulice stojí 90 korun, začíná ve 22 hodin. Do kavárny je vstup po nádherném schodišti přímo od zastávky Národní divadlo.


Inner City 02
10. 4. 2015, Café Nona, start 22.00, entry: 90 CZK


Line-up
22.00–23.30 Nitrous + Annita
23.30–01.00 AhZ + Rudeboy
01.00–03.00 Paul SG, Jay Rome
03.00–04.00 Dj Theya

publikoval RUDEBOY
Shadowbox DJ a moderátor našeho pořadu na Radiu 1