PR // Shotgun odhaluje další informace k 12. ročníku

Nemá smysl se příliž opakovat. Pomalu a jistě se blíží 12. ročník dvou­denního festivalu elektronické hudby Shotgun Festival v severočeském Hrádku nad Nisou v areálu vodní nádrže Kristýna. Co je potřeba ale zopakovat je informace ke vstupenkám a ubytování a navíc přidáme další jména a avízo na soutěže a podcasty!


16. 6. 2015, publikoval RUDEBOY

Venku je hezky a tak nebudeme držet zbytečně dlouho u monitorů a půjdeme rovnou k věci.


Příznivce techna jistě potěší živé vystoupení Brita Kierana Whitefielda aka Ansome, který je vycházející hvězdou bristké scény. Jeho skladby zařazuje do svých setů čím dál vice DJs a ti VIP očekávají s předstihem ochutnávky nových prací.

 


Surové acid analogové techno bude ozdobou festival stejně jako extatický dj a producent Mix Mup, který přiváží na z Německa řádnou porci kreativní podivnosti. Přestože bychom to dělat neměli… tenhle chlapík stojí za shlednutí!


Opomenout nemůžeme ani mladičkého Švýcara Manuela Fischera, který má talentu, že by jej mohl rozdávat. Skromný umělec s podepsanými smlouvamy na další desky nejen v roce 2015.


Seznam vystupujících na Shotgun Festivalu 2015 doplňujeme o support, který v našem podání support zcela není. Každý vystupující byl vybrán s jistou vizí a na každého doporučujeme zajít ať už jste milovníky rovného či zlámaného beatu :).


Slovák Rafo je nejen zodpovědný za vizuální stránku festivalu pro tento rok. Rádi jsme jeho vinylové selekci dali místo i na pódiu. V line upu nemůže chybět rezident festivalu a stálice české techno scény Elektrabel ani nedílná součást festivalu Disco M?reti.


Nováčky jsou Sinnan, hlava pražského uskupení Polygon, nebo skvělý dj a propagátor liberecké scény Skaph. Intergalactické duo Layup & R.Kosmos, které mnozí znají z projektu Endless iIlusion si dají repeté.


(Mimochodem… ještě máme 2 jména. Můžeme jim říkat „překvapení“)


O vizuální stranku se tedy postará Rafo spolu s Black Division, kteří dostali na hraní jednu stage. Kvalitní zvuk zajistí jako vždy L’Acoustic KARA System. O zbytku Vás budeme informovat.


Vstupenky
Vracíme se k Ticketpro.cz
www.ticketpro.cz

1 den: 300 Kč + poplatky
2 dny: 500 Kč + poplatky


Stále ještě běží předprodejlimi­tované edice 100 ks dvoudenních vstupenek za 400 Kč!


Soutěže
Jste li soutěživí, máme připravené vstupenky na Radio1, Radio Wave a nebo časopis FullMoon.


Ubytování
Vzhledem k tomu, že jsme se vrátili do blízkosti vodní nádrže Kristýna, očekáváme mnohem větší zájem o ubytování v kempu.  Neváhejte, neotálejte, rezervujte závazně chatky velké i malé. Autocamp Kristýna, Žitavská 745, Hrádek nad Nisou, Recepce: 485 140 091

publikoval RUDEBOY
Shadowbox DJ a moderátor našeho pořadu na Radiu 1