Dlouhá cesta Physicse k druhému longplayeru

Po prvním albu Life In Cycles, které vyšlo na Midnight Sun Recordings v roce 2010, se finský DJ a producent Physics vrací s 10 trackovým LPčkem pro značku Influenza Media. Poslechněte ukázky v článku.


1. 7. 2015, publikoval RUDEBOY

Long Road, tak se jmenuje druhý počin Glenna Gripa aka Physicse. Kromě toho, že je Glenn zkušeným DJem a producentem, je také spolumajitelem jednoho z průkopníků digitálního prodeje hudby, serveru digital-tunes.net. Právě tam můžete nové album pořídit, ostatně stejně jako kopu další muziky.


Jak už zaznělo v úvodu článku, Physics na CD, resp. digitální verzi alba dostal celkem 10 různorodých kousků. Většinou se vše točí kolem jemu blízkého soundu, který možná znáte třeba z jeho staršího skvělého tracku Dreamworld (a který stoprocentně znáte z remixu od dBridge). Na albu spolupracovali například David Ashton nebo Jere Garcia, jeden z tracků pak remixoval brazilský producent DJ Andrezz. Dvě ukázky jsme si hráli v nedávném Shadowboxu na Radiu 1 (čekněte záznam), kompletní preview alba najdete na Physicsově Soundcloudu.


Album Long Road vyšlo koncem dubna na labelu Influenza Media, koupíte jej v digitální podobě zde.


www.twitter.com/physicsdj (@physicsdj)
www.facebook.com/physicsdj


publikoval RUDEBOY
Shadowbox DJ a moderátor našeho pořadu na Radiu 1