PR // Hostem Deep Beat Avantgarde bude Alex Coulton

Alex Coulton přijede představit svůj alternativní přístup k muzice. Temná, hypnotická produkce balancující na hraně mezi technem a bass music, smysluplný djing i specifické charisma jsou jedny z těch hlavních parametrů, které Alexe vyslaly mezi největší esa elektronické scény. Od roku 2010 svoji muziku pravidelně upisuje na labelech, jako je Tempa, kde nedávno představil bass-singly Recal a Wiretap. Další čerstvý zářez vyšel také v rámci nové značky Bloc, kde na začátku letošního roku vydává perfektní EP Freefall. Narazit se dá ale i na mnoho dalších kvalitních příspěvků s jeho podpisem na labelech Black Acre Record nebo Hypercolour.



Praha přivítá Alexe Coultona vůbec poprvé a to 22. 8. v klubu Cross, v rámci Deep Beat Avantgarde nocí, které již pražskému publiku představily pojmy jako French Fries, Trevino, Randomer, Bok Bok a mnoho dalších.


DBA floor ALEX COULTON (Black Acre, 2nd drop, Tempa)
Toomuch
Not Tonight aka Rudeboy
Insane
Sta
 Prokta


2nd DNB stage
Hanzall
M4D.Doc
Tubus
Furious Freaks


FB Event | FB fan page


Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.