PR // Dužina s Doc Scottem tento pátek v Crossu

Přezdívku The Doctor mu dali v první půlce 80. let kamarádi a spolužáci, kteří si k němu chodili pro mixtapy jako „pro medicínu k doktorovi“. Bylo mu 14 let.


Djské jméno světového formátu si udělal v polovině 90. let díky mejdanu Metalheadz Blue Note, kde se neděli co neděli scházeli přední postavy překotně se rozvíjejícího drumandbassu a lidé z celého světa, aby poslouchali ty nejnovější dubplaty, které hrálo jen několik vyvolených, Doc Scott mezi nimi. O jeho setech se psalo ve všech hudebních časopisech, míchané CD pro Mixmag se stalo výkladní skříní nového hudebního stylu, s nímž Doc Scott objel doslova celý svět, třikrát tam a zpět.


Doc Scottova posledni návštěva Prahy byla epická. Ješte nedavno se mluvilo o jeho setu z Crossu a party VPX, který všechny jednoduše položil. Směs nového a starého v tak úžasném podání umí jedině Scott, proto neváhejte 21. Srpna zalézt do Crossu na Dužinu!


Vstup do 22 zdarma, 100,– poté.

Linky
Doc Scott Facebook
Doc Scott Soundcloud
31 Records Soundcloud


Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.