Tom Small - Bad Killer / This Moment

Talentovaný český DJ a producent Tom Small se na české drumandbassové scéně pohybuje už od svých šestnácti let. Za tu dobu vydal už celou řadu tracků na značkách jako Zenith Music, Deafmuted Records, nebo Dispatch Recordings, kde zabodoval trackem Sixth Sense, na němž spolupracoval s belgickými Bredren.


1. 12. 2016, publikoval STANJAH

Začátkem listopadu mu na značce Flexout Audio vyšel čerstvý materiál v podobě dvoutrackového releasu „Bad Killer / This Moment“.

Temné atmosféry, hutné basy a perfektní sound. Přesně tak bychom mohli shrnout nejnovější release od tuzemského producenta Toma Smalla. První deepová věc „Bad Killer“ doslova zabíjí hutnou basovou linkou a na první poslech ohromí také precizní práce se zvukem. To samé platí i o druhé skladbě „This Moment“, na které hostovala také skvělá vokalistka MC Witty. Druhá skladba navíc ohromí svým tajemným feelingem, který v posluchačích zanechá opravdu silný zážitek z poslechu. Za tento release dáváme Tomovi palec nahoru a pokud patříte k fanouškům deepového drumandbassu, rozhodně byste si tuto novinku neměli nechat ujít. Tomův nejnovější počin „Bad Killer / This Moment“ vyšel v digitální podobě 11. listopadu na londýnském labelu Flexout Audio. Zakoupit si jej můžete například na bandcampu Flexout Audio

Sledujte také:
facebook.com/Tom­SMalldnb
facebook.com/Fle­xoutAudio
soundcloud.com/tom-small

publikoval STANJAH