Edlan - Lone Pine EP

V našich luzích a hájích poměrně neznámý holandský producent Edlan se po půl roce vrací na značce Fokuz Recordings, na které vydal povedené EPčko s názvem „Grid“. Jeho první letošní release nese jméno „Lone Pine EP“ a přináší čerstvou porci čistého liquidfunku.


17. 1. 2017, publikoval STANJAH

Už titulní věc „Lone Pine“ hned z kraje okouzlí svým klapavým beatem s příjemným piánem a orientálně vyhlížející flétnou. Právě díky těmto aranžím má „Lone Pine“ skvělou atmosféru a jistě chytne za srdíčko nejednoho fanouška liquidfunku. Druhá skladba „Rituals“ má oproti jedničce poněkud deepovější nádech, a to hlavně díky své hutné basové lince. Následují skladby „One Way Home“ a „Blades“, které můžeme nazvat klasickými liquid rollery. Synťáky, nesamplované trumpetky, tyto dvě skladby jsou zkrátka pravé „Fokuzovky“. Mají v sobě vše, co by mohl posluchač od liquidových tracků čekat, ale ztrácejí se v hromadě podobně vyhlížejících tracků, což je rozhodně škoda.

„Lone Pine EP“ vyšlo 9. ledna v digitální podobě na značce Fokuz Recordings. Pořídit si jej můžete ve všech známých hudebních obchodech, například na Beatportu.

Sledujte také:
facebook.com/dje­dlan
soundcloud.com/dje­dlan
facebook.com/Fo­kuzRecordings

publikoval STANJAH