Actraiser vystoupí už tento pátek v Crossu

Další vydání klubové noci Double Trouble se kvapem blíží. Drumbassterds si ve spolupráci s Liquid DnB Crew, jak je tomu již léta zvykem, připravili kvalitní line up s řadou zahraničních hostů.


25. 2. 2017, publikoval STANJAH

Jak stojí v lodním deníku kapitána Kirka, hvězdného data 3. března roku 2017 se v klubu Cross odehraje hudební svátek všech fanoušků jak řízného a energického, tak i příjemného a poslechového drumandbassu. Partička Drumbassterds se totiž vrací do Crossu se svou tradiční klubovou nocí Double Trouble, aby vám ve spolupráci s Liquid DnB Crew na dvou stagích naservírovali to nejlepší, co současná underground scéna momentálně nabízí. Vedle kvalitního českého zastoupení se fanoušci dočkají i několika zvučných zahraničních interpretů.

Jak je tomu již léta zvykem, hlavní stage bude šlapat pod taktovkou Drumbassterds, kteří si pro fanoušky tvrdšího a tanečního drumandbassu připravili speciální dárek v podobě hned čtyř zahraničních hostů. Od našich severních sousedů z Polska přijedou zahrát své sety a tím tak pořádně rozproudit atmosféru na hlavní stagi pánové Brainpain, Atmosphere a Wachu. První z výše zmíněných headlinerů má na svém kontě spolupráci se jmény, jako jsou například Cooh, Zardonic, nebo DJ Hidden. Za svou producentskou kariéru také stihl vydat i několik vinylů. Atmosphere a Wachu, kteří reprezentují Polisz Biznes crew jistě nebudou zaostávat a připraví si našláplé sety plné tanečních pecek. Celý večer bude na mikrofonu hostovat talentovaný britský Lifesize MC, jež je také nejnovějším přírůstkem do rodiny Drumbassterds. Co se českého zastoupení týče, toho se zhostí kluci z pořadatelské crew ve složení Volume Plus, Feela, Skáčko a Houbass. Bassound crew dorazí dále reprezentovat Deltaphoenix, a nebudou chybět ani kluci z Bassuspect crew, Ozy a Lu.D.Key.

Druhá stage bude tradičně patřit atmosférickým polohám liquidfunku a jemu podobným subžánrům drumandbass music. Parta LiquidDnBCrew při posledním vydáním Double Trouble zamířila hodně vysoko, když do Prahy přivezla duo Pola & Bryson. Březnové vydání této klubové noci posune laťku, troufáme si říct ještě o kus výš. Jako hlavní host večera se zde totiž představí nadějný britský producent Actraiser, kterého můžete dobře znát hlavně z labelu Fokuz Recordings. Zdařilé releasy má taktéž na Med School nebo Liquicity. Krom singlů a EP stihl vydat i dvě výborná studiová alba, jež sklidila úspěch po celém světě. Českého supportu se zde zhostí zástupci pořádající Liquidní krů ve složení Theya, Blofeld a Runky. Dále vystoupí Stanjah, který se krom Techno.cz nebo Shadowbox stává taktéž právoplatným členem liquiďáků. Jeho set svým krásným hlasem doprovodí skvělá vokalistka MC Witty, a nebude chybět ani talent DJ Ejdm z Rave All crew.

Vesmírný koráb Double Trouble odstartuje v pátek 3. března přesně ve dvacet hodin, a to v příjemném industriálním prostředí pražského klubu Cross. Pro další informace sledujte oficiální facebook event.

Stanjah

Sledujte také:

Drumbassterds.cz

Double Trouble fb

Drumbassterds fb

Liquid DnB Crew fb

publikoval STANJAH