10. narozeniny Shadowboxu s Kasrou v Roxy

Možná se vám to bude zdát neuvěřitelné, ale je tomu tak: Shadowbox slaví v roce 2009 své 10. narozeniny a v následujících 12 měsících s námi proto zažijete četné veselí. Začínáme již za nedlouho – v sobotu 7. února se v klubu Roxy rozjede mýdan, jaký Praha dlouho nezažila: dorazí k nám britský Kasra.


21. 1. 2009, publikoval BIFIDUS AKTIF

text: SHADOWBOX

Shadowboxu přijede poblahopřát šéf Critical Music, anglický DJ Kasra. Jeho vydavatelství se v loňském roce vyhouplo mezi přední drum'n'bassové labely, definuje aktuální sound a tracky od producentů jako Icicle, Spectrasoul nebo Inside Info se zařadily mezi hity roku.

Kasra razí ve svých setech moderní zvuk a výborně tak propaguje svůj label – těšit se můžete na přesnou a rychlou mixáž, nejnovější dubplaty a kvalitní (opravdu kvalitní) selekci. Přesvědčit se můžete třeba poslechem jeho Critical Podcastu.

Kromě vedení úspěšného vydavatelství se věnuje i produkci: s Cyantificem ukuchtil vypalovačku Outer Limits, na triku má také remix Bungleova hitu Too Late, na kterém spolupracoval s Logisticsem.

Kasru bude supportovat šest Shadowboxích DJs – taťka & zakladatel Koogi, Akira a Anakin aka Deadly Viperz, Nitropankáči (Nitrous & 2K) a Rudeboy. Těšit se můžete na kvalitní světla a projekce od Quarka & astraL d:VISION, druhá stage bude rovněž v naší režii: electro-houseovo-polámanou zábavu obstarají Sweg & Panorama.

To nejlepší si necháváme na konec – celá tahle bujará legrace bude až do 23:00 zcela zdarma! Pokud si pospíšíte, a do Roxy se dostanete včas, ušetříte 150 Kč, které za vstup dají opozdilci, dorazivší po 23. hodině. 

publikoval BIFIDUS AKTIF