PR // Born party aneb 3. výročí Sety.cz s DC Breaks

Na počátku byla tma. Pak přišel oranžový zajíc, potkal modrého medvěda a upekli spolu na české poměry jedinečný projekt – portál SETY.cz. A od tohoto unikátního spojení uběhly již tři léta. Přijďte vzdát holt jejich snažení a oslavte se zvířátky narozeniny SETů.cz! Kdy? V pátek 5.3. 2010 v Retro Music Hall!


22. 2. 2010, publikoval BIFIDUS AKTIF

text: SETY.CZ

Snad každý nadšený posluchač elektronické hudby zná projekt SETY.cz. Na tomto serveru je možné stáhnout nebo poslechnout spoustu setů rúzných žánrů. Stejně tak je možné na SETY.cz vkládat velmi jednoduše i svou tvorbu, což ocení zejména začínající Djové.

SETY.cz jsou i nadšenými podporovateli a spolupracovníky nejrůznějších akcí. Prostě a jednoduše – SETY.cz plavou ve vodách české taneční scény již třetím rokem a to si už přeci zaslouží pořádný mejdan! 



Letošní oslava se může pyšnit hosty jako britští djs DC Breaks a DJ Kubiks. DC Breaks aka DJ Samurai a DJ Kryptik vpadli na DnB scénu v roce 2004, kdy se jim pro jejich čerstvý talent ihned dostalo velké podpory a vzbudili obrovský rozruch po celé DnB scéně. Mezi jejich nejlepší tvorbu můžeme počítat tracky Picket Line, Flashback nebo Polar Bear.

Kubiks, DnB dj i producent působící na scéně již 13 let, má za sebou řadu vydaných tracků, které bodovaly v hitparádách po celém světě. Mezi jejich top patří například Things To Come složený v kolaboraci s Lomaxem.

Lineup samozřejmě doplní ještě čeští djs jako Bifidus Aktif, Philip TBC, Beast 67, P.NO, které zpěvem přijede doprovodit u nás již dobře známý italský MC Ardimann.

Takže 5.3.2010, Retro Music Hall, Francouzská 4, Praha. Vstupenky je možné zakoupit v síti Ticketstream. Pro nerozhodné je tu video z loňských narozenin. Informace o oslavě najdeš na http://bornparty.cz

publikoval BIFIDUS AKTIF