SHOTGUN EURO OPEN AIR

V prostoru vodní nádrže Kristýna budou připravena 3 pódia s možností bohatého nejen hudebního vyžití. V, hlavním, Shapito a outdoor Jungle stage a v chill out Zone se vystřídá na 35 DJs, live actů a MCs z České republiky, Německa, Polska a Slovenska. Stylově nabídneme techno, house, breakbeat, drum&bass, chill out a ethno ve všech možných podobách. Připravena je zajímavá videoprojekce a bohatý světelný park.

Na březích nádrže se nachází kemp (chatky i stany), parkoviště a několik sportovišť (tenis, beach volejbal, ping pong atd.). V areálů samozřejmě nebude chybět občerstvení, WC, voda, stolní fotbálky. Připraven je i zajímavý doprovodný program, který je plánován na sobotní odpolední hodiny.

Kapitola sama pro sebe je vstupné. Jak již napovídá název Shotgun Euro, navazuje samostatně tento festival na oslavy vstupu ČR do Evropské unie. K tomu, abyste se mohli přidat k oslavám či si jen v klidu užít kvalitní a bezesporu zajímavé hudebníky a DJs vám bude stačit pouhopouhé 1 Euro a nebo 30 CZK. Festival je zaštítěn samotným starostou města Hrádek nad Nisou.

Zajímavostí jistě je samotná lokalita nádrže Kristýna, kde se vše odehraje. Nachází se totiž v tzv. „Trojzemí“ v Hrádku nad Nisou (cca. 20km od Liberce). Shotgun Euro tak přitáhne v čase od pátku 20:00 a v sobotu od 12:00 nejen vás, ale i sousedy z Německa a Polska, kteří to mají doslova jen pár metrů.

Veškeré vaše zvídavé dotazy vám rádi zodpovíme na http://www.dynamic-line.com .

Na zlámané outdoor scéně se představí djs:
(drum&bass/jun­gle/techstep/bre­akbeat):

Erazer (Dresden/D),
Babe LN (Roxy),
MKS (Eastek),
Peet (Reverse DJ),
Bun:Sky (Zel.Gora/PL),
Wintermute (Eastek),
Sleeper & Meehay (Epple),
Yannick (Phonodue),
Ladis (Epple),
Tranzzpercusion live (ethno/CZ)


Těšte se na dva dny plné nefalšované zábavy!

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.