MASOPUST NA HARFĚ - ALIF SOUND SYSTEM

Text: Jahmusic.net

 

V pátek 4.2. ve 21 hodin vypukne v prostoru tovární haly na Harfě masopustní tancovačka, která neskončí do ranního kuropění.

Připraveny budou tři stage s ostrými beaty:

Jungle stage rozjede ve 21:00 hodin DJ Alarm z NabaziGangoo, po něm zahraje Braindread. V půlnoci nastoupí hvězda večera Alif Sound System z Francie, kteří si u nás zahráli už několikrát, například na podzimním Let it rollu 2003. Následovat bude smršť back to back (střídačka po /pár/ deskách) Suki versus Katcha a ve 4:00 začne hrát Yukimura, aby celou akci dovedl ke zdárnému konci.
Acidtekkovou stage obsadí postupně Crome z Waste Technologies., Marek z TSPMajkl z NSK, živě Suburbass a MSD/W.A.R. z Francie, Juan Falero z Anglie. V chilloutu bude hrát Aphrikka Natty National a Gardenzitty.

Něco málo o:

Alif Sound System vznikl někdy v roce 2002 v jihofran­couzském městečku Tarn poblíž Tolouse. Prostor, který na poli hudebních žánrů zastupují by se dal nazvat jako propojení hip hopu s pořádným nářezem elektronické hudby nebo jako mocný rytmus rozpouštějící skretche v dynamickém junglu s hypnotickými subbasy. Kru má tři členy – Dj Pietro, který se stará o skretche a mixy, VdzBreak – producent, který tvoří vlastní podklady a MC MDB (Moudjahidin Du Beat z Orientu), který píše texty. Ty po většině vycházejí z reality (tradice a množství kulturních témat, sociální záležitosti) a vyvíjejí se od junglu do dub-ragga a zase zpět, kořeněno hip hopem a tradičními zpěvy. Toto propojení zvuků vykresluje Alif svým posluchačům z různých koutů světa velmi citlivě a uvědoměle, ač jak se můžete sami přesvědčit je to pořádný nářez. Vydali 2 LP – Kurva Rkdz  (1strana Alif Sound System, 1 strana Miss Helium) a BHASS Project – Never trust a punk… Burning Heads & Alif Sound System) a několik CDs (např. Bugsystem).

O projekci na jungle stage se postará Emilien z francouzké Konglomeiry a  .::. , na acidtekku Hydepark a K37.

Vstupné je 150 Kč, více info www.gafa.wz.cz.

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.