DIGITAL PENETRATION vol. 4

Text: Nailer

 

Digital Penetration
8. 4. 2005
Cross, Praha
Vstup 80 Kč

Digital Penetration dospěla ke čtvrtému pokračování. Párty, která představuje čerstvý zvuk ze všech koutů světa na pozadí známých stylů. Párty, kde zažijete opravdovou radost z hudby bez hranic.

V Pražském Crossu se bude 8. dubna mixovat pestrá směsice stylů. Hlavní stage začne ve zlámaných rytmech ostrého breakbeatu a grime a svižně přeladí na vlny breakcoru, drum’n’bassu a junglu pod taktovkou zvučné MC.

Alternative Beats stage nastartují pomalé beaty  abstract hiphopu a uším znalců i laiků zalahodí liveact, který se ponese na aphextwinovských vlnách. Membrány beden ilegální velikosti dále rozvlní všechny formy breakbeatu, electra, techna a jiných stylů, které u nás jen tak neuslyšíte.

Pozvání tentokrát přijal anglický experimentální liveact [snyzch], který si získává respekt po celém světě, po minulém fantastickém úspěchu zavítá opět Mr6 a přiveze s sebou celý Sabbath DJ Sound System, aby mohli rozhýbat lidi všemi možnými styly. Za domáci se za gramofony vlastní tvorbou blýskne CDJ Frenzy, kterého podpoří MC Mikatchou, nerozlučná dvojka Touchwood + Igraczech, Poplach + Power Flower, či Raveboy a Yukimura. Na pomoc s rychtou kolem Mr 6 přijdou Machine Funck a Dodo, s pomalejšími beaty zavítají Ghandi a Phlhp.


2 stage: Jungle / Alternative Beats

[snyzch] live (Seed Records – UK)
Mr6 (Anticat – UK)
Sabbath DJ Sound System (Sabbath – UK)

CDJ Frenzy  + MC Mikatchou
Touchwood + Igraczech
Yukimura
Raveboy
Poplach + Power Flower
Machine Funck
Dodo
Ghandi
Phlhp (FR)

http://digitalpenetration.wz.cz
http://www.seedrecords.co.uk
http://www.bradahood.cz
http://www.syxra.cz
http://machinefunck.wz.cz
http://nailer.deejays.cz

kontaktní email: najlos@gmail.com

 

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.