BREAKZINE - MAGAZÍN ZLOMENÝCH RYTMŮ

Text: Breakzine.cz

 

Po lehčích porodních bolestech se konečně na svět vyklubal první tištěný potomek české breakové scény – magazín zlomených rytmů – časopis Breakzine. Od pondělí 7. března se s naším dítkem můžete setkat ve všech prodejních místech, uvedených na stránkách www.breakzine.cz, které jsme před nedávnem spustili. Věříme, že ho s láskou adoptujete. Nejen proto, že je hezky barevný, ale i proto, že vám přinese inteligentní informace ze scény lámaných rytmů, rozhovor s americkou hvězdou Dieselboyem, anglickou breakbeatovou legendou Aquasky a třeba taky soutěže o stylová trička. Nepochybujeme, že se naší drobotině u vás bude líbit a navážete spolu dlouhý a pevný přátelský vztah. Těsně po narození je Breakzine, pravda, ještě malinký – 32 stran formátu A5, ale poroste jako z vody – další číslo dvojměsíčníku už slibuje 36 stran formátu B5. Miminko má sice ještě své mouchy, ale doufáme, že i s pomocí vás, našich čtenářů a příznivců se nám podaří ho odhmyzit. Podnětné návrhy a návody k desinsekci uvítáme na našem webovém foru.

Chcete dostat první číslo až do schránky? Pak stačí napsat na e-mail kmin@breakzine.cz , popř. zavolat na tel.č. +420 608 358 479 a za cenu 59,–Kč (39,– cena magazínu + 20,–Kč poštovné) máte první číslo do 7 dnů doma.

Dále také nabízíme možnost předplatného na celý rok. Cena je 230,–Kč za 6 čísel a jako bonus navíc obdržíte mix CD českých producentů a DJů. Kontakt pro předplatné: kmin@breakzine.cz nebo tel: +420 608 358 479.

          

               

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.