LA BREAKZ FEAT. BACKDRAFT // 28.5. @ FABRIC, OVA

Text: Kmajna

 

Příznivci breakbeatu ještě donedávna měli možnost vybírat si ze dvou velkých party v České republice. Breaksome se pořádala v pražském klubu Roxy, ovšem ten jak je nám známo musel omezit pořádání akcí a tak dubnová party s projektem Future Funk Squad byla zřejmě na dlouhou dobu poslední možnost zapařit si na breaky. Druhá party v ostravkém klubu Fabric, pořádána magazínem Breakzine, nazvaná La Breakz (www.labreakz.com) začala svou existenci letos v únoru a svou porci breakbeatu zde předvedl Brent Newitt z projektu Aquasky. Ti, co se akce zůčastnili mi jistě dají za pravdu, že se jednalo o vynikající večírek se skvělou atmosférou.

Tak není divu, že jsme se rozhodli pokračovat v započaté tradici a pozvali jsme na květnovou party La Breakz další ikonu breakbeatu, manchesterský projekt Backdraft. Ti se stejně jako Aquasky můžou pyšnit originálním zvukem a hodně temnou atmosférou svých tracků, kterou bych přirovnal snad k rockovým úderníkům Rammstein. Toto pekelné duo tvoří Karrie Price a Paul Chadwick. Právě druhý jmenovaný přijede nebo lépe přiletí v sobotu 28.května do Fabricu, aby zde rozhopsal celý klub.

Nejen na první akci La Breakz se skvěle osvědčil Philip TBC jako vynikající bavič a drtič zlámaných beatů všech rychlostí a tak své umění ovládat tři gramce opět předvede i na květnovém pokračování. Chybět nebudou ani průkopníci breakbeatu na severu Moravy Lautek a Kmin a podruhé se ostravskému publiku představí také vycházející hvězda moravské breakové scény DJ Kumite z Prostějova.

Pořadatelé La Breakz se nenechají zahambit a znovu pro Vás připraví vynikající dekorace, které navodí pekelnou atmosféru v klubu. Navíc na akci bude za zvýhodněnou cenu k dostání první číslo nového magazínu zlomených rytmů – Breakzine.

Více informací a profil headlinera naleznete na oficiálních stránkách party www.labreakz.com

                           

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.