EASTEK TECHSTEP FREE OPENAIR 2005

Text: Eastek

8.-9. července 2005 proběhne na louce Opatov u Svitav pátý ročník Eastek festivalu TECHSTEP FREE OPENAIR. I letos zahraje na hlavním pódiu velké množství českých, ale i zahraničních djs. Louka Opatov bude připravena pojmout ještě více lidí než loni, budou připravena místa na parkování i na stany. O soundsystem se letos postarají kluci z Tele2Beatz – jejich 9 kW powersoundu.

Neméně zajímavá bude videoprojekce, kterou má letos na starost vj Coog (coog.org) a budete ji sledovat na dvou plátnech. Chybět nebude ani světelná show a laser. Bary budou poctivě zásobeny jak pitím tak jídlem, takže svačiny nechte doma a radši přibalte pláštěnky, kdyby TECHSTEP dostál své pověsti. Navíc si budete moct oddechnout v čajovně, nebo space shopu.

Na techstepu se objeví stan www.dj33.cz. Ve stanu si bude možné v klidu poslechnou i zakoupit DnB desky. Těšit se můžete na ty nejžhavější novinky. Pokud budete zrovna bez koruny, nevadí. Postačí pouze vyplnit objednávkový formulář a mi vám pošleme desky po víkendu dobírkou. Každý kdo se přímo na akci zaregistruje jako nový zákazník našeho vinylshopu, získá 10% slevu na prvních pět nákupů ! ! !

TECHSTEP je free festival, takže vstup je samozřejmě ZDARMA.

No a kdo že to bude celý víkend sypat zlámané beaty?

EASTEK (Wintermute, Mks, Phakey, Jooky, Kauer)
T2B (Pixie, Wash, Mc Tajso)
DVOIKA.TROIKA (Reverb, Kyanid, Yadel, Item a la Playa, Ibogain, Sub.d.Visionz, Sayko)
S.M.I.S.L. (Penny, Devyb)
DNB.CZ (Hellium, Marihai)
HUV (Spoggue, Rozruch)
a Suki (Soundone)
Bluelighter (Redrum)
Rippa (Basstill beat)

and special guests:
Grooveside Live! (D) + Mc JJ Jules (junglism forcez/UK)
DJ Danielson (Reload Germany)
DJ DILEMMA (Planetdnb Live Squad) a MC M.R.D. (Planetdnb Unit)

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.