Philip T.B.C. vyhlašuje remixerskou soutěž

Philip T.B.C. vyhlašuje remixerskou soutěž na své poslední vydané album Kokoro No Hibiki. Nejúspěšnější remixy budou vydány na labelu iO Lab records. Veškeré důležité informace o soutěži a příběh k vlastnímu i remixovému albu najde v tomto článku.


21. 6. 2013, publikoval HONEY T

Philip T.B.C. loni vydal druhé úspěšné album s nevyslovitelným japonským názvem Kokoro No Hibiki (v českém překladu Hudba/zvuk srdce).

Philip T.B.C. : „Na tento název jsem přišel při předloňském pobytu v Indii, kdy jsme strávili několik dní na tracku v Himalajích s jedním japoncem a po dlouhých rozhovorech a hledání vhodného zvukomalebného spojení nám z toho vyšlo právě Kokoro No Hibiki“. Na desce spolupracovala například i dvorní zpěvačka London Elektricity Elsa Esmeralda (hned ve dvou tracích), anglický rapper C.Monts (se kterým vznikl i klip),

či zpěvačka Ema Brabcová (ex Khoiba, dnes Luno). Remixový projekt se již rozběhl a do teď se na něm podílí více než dvacet producentů z celého světa. Jak je již u „Tébécéčka“ zvykem s žánrovými hranicemi si hlavu neláme, takže se pracuje na remixech od downtempa, přes breakbeat, house music, glitchhop, dubstep až po oblíbený drumandbass. První remix je již na světě a to od U.K. mága abstraktních beatů Jona Kennedyho (k poslechu zde: https://soundcloud.com/philiptbc), ktery si jen za první dva dny poslechlo přes 1000 lidí z celého světa. A další kvalitní jména nás čekají. Remix slíbil například brazilský top dnb producent BTK, podobně velké jméno z Maďarska Chris Su, ukrajinský velice šikovný DJ a producent I WannaBe, U.K. producent Kerry Negus z Hospital rec. a spousta špičkových jmen z české i slovenské hudební scény. No a pokud by ses i ty chtěl stát součástí tohoto remixového projektu není nic jednoduššího než si zde. 
(philiptbc.com/con­tent/file/music/Phi­lip_T.B.C._-_White_Dynami­te_81bpm.zip)

Stáhnout stopy a udělat vlastní remix a ten zaslat do konce července na adresu infophiliptbc@gmail.com. Nejlepší dva remixy budou vybrány a následně vydány na českém labelu iO Lab records.

Philip T.B.C. : „Jedna věc je být DJ, druhá věc je být producent a třetí věc je být součástí scény a tu zároveň nějakým způsobem podporovat. Po prvním albu Audible Thoughts a následném remixovém dvoualbu Audible Remixes jsem neviděl jinou cestu než toto zopakovat i s albem Kokoro No Hibiki. Tenkrát se mi z remixérské soutěže sešlo tolik kvalitního materiálu, že jsem nakonec vybral ne jeden, ale hned dva remixy, které jsme následné vydali. Doufám, že tomu tak bude i teď, protože producentská základna se od té doby celkem rozrostla a je tu spousta neobjevených talentů, které je třeba představit širší veřejnosti, a to je mým hlavním cílem. Všem budu držet palce a teším se na kvalitní matroš který mi doufám brzy začne pristávat do mejlu“.

publikoval HONEY T