Shadowbox v květnu oslaví 15. narozeniny

Shadowbox oslaví v květnu 15 let a doporučujeme držet si klobouky a narozeninové čapky, protože pofičíme z kopce. Kromě kompletní Shadowbox crew na obou stagích, vystoupí londýnská úderná dvojka Delta Heavy, oxfordský projekt Total Science a MC Dynamite.


3. 4. 2014, publikoval 2k

EVENT:  www.facebook.com/…920557251781

Delta Heavy aka Ben Hall a Simon James se na scéně objevili jako přízrak v roce 2009 se singlem Galaxy (Viper Rec). Od tohoto momentu se o ně začaly prát labely a vítězně z toho vyšel Andyho RAM, na kterém brzy vydali údernou bassovou dvojku Overkill a Hold Me. V roce 2012 vyšlo EPčko Down The Rabbit Hole s tracky přísnějšími než sousedova vrtačka v čele se singlem Get By. Produkce Delta Heavy nejde zavřít do škatulek, i když nejvíc bychom se trefili pojmenováním bass music. Tracky od 110 do 175 BMP dokážou roztrhat nejeden parket stejně jako kvalitní remixy vyžádané od desítek top producentů. Nejznámějším z nich je remix pecky Nero – Must Be the Feeling, který nasbíral na Youtube za 2 roky přes 8,5 miliónu shlédnutí. Respekt!



Druhým headlinerem bude oxfordská povedená dvojka Total Science, která to spolu táhne už od roku 1987. Nejdřív hardcore, hip hop a poté přesun k drum&bassové produkci pod názvem Funky Technicians a poté už Total Science. Mají za sebou úctyhodných 7 alb a desítky releasů, kompilací a remixů na snad všech existujících labelech. Svou produkci vydávají ovšem na vlastním labelu C.I.A., kde najdeme tracky i dalších liquidových kouzelníků jako Calibre, Lenzman nebo Zero T. Ozajstný liquid dnb tak, jak jsme u Shadowboxu zvyklí.

Špičkové headlinery doplní kompletní Shadowbox crew ve složení Koogi, Akira, Anakin, Bifidus Aktif, Nitrous, 2K, Sweg, M4Y4, Panorama, Rudeboy, Honey T a celou nocí provede Master of Ceremony MC Dynamite. 

SHADOWBOX 15th ANNIVERSARY @ ROXY
16.5.2014 – Start 22:00
Delta Heavy (UK), Total Science (UK), MC Dynamite (UK)
Support djs: Koogi, Akira, Anakin, Bifidus Aktif, Rudeboy, Nitrous, 2K, Sweg, M4Y4, Panorama, Honey T.

Předprodeje/Pre­saleNoD za zvýhodněnou cenu. Ticketportal: www.ticketportal.cz/…ormance.aspx?…

Novinka! Delta Heavy – Apollo: soundcloud.com/del­taheavy/sets/a­pollo-ep-3

Total Science – Redlines

Video:

Delta Heavy – EDC 2012