Innercity se stěhuje se Subwavem do barokního Opposite klubu

Po dvou úspěšných vydáních se párty Innercity přesouvá do nového prostoru, zůstane ale v centru. Do nedávno otevřeného Opposite clubu poblíž Karlova náměstí navíc 16. listopadu dorazí na třetí Innercity přímo z Moskvy Subwave ze stájí Metalheadz a Hospital.


15. 11. 2015, publikoval RUDEBOY

Gleb Soloviev aka Subwave patří k důležitým postavám moskevské klubové scény, jako promotér působil například ve známém klubu Propaganda, kde vůbec poprvé v Rusku uspořádal noc Hospitality. Právě tehdy si jeho talentu všiml šéf labelu Hospital Tony Colman a rychle mu nabídl kontrakt. Subwave má však za sebou také album pro Goldieho Metalheadz, vydával u Tech Itch records, Shogun Audio či DSCI4. Jako dj objel vedle Ruska celou Evropu.


Subwave – Shadowbox @ Radio 1 Guestmix by Shadowbox @ Radio1 on Mixcloud


Hudební talent v posledních letech zúročil především v rockové kapele, na pražskou premiéru však Gleb přiveze nový drumandbassový materiál. Přesunem do barokních prostor Opposite klubu navíc Innercity pokračuje ve filozofii představovat drumandbass na neotřelých a neokoukaných místech. Na třetím vydání doprovodí Subwavea rezidenti noci Annita, AhZ, Rudeboy a Nitrous, jako host vystoupí dj Kamcza. Kapacita klubu je omezena na 200 míst, vstupenky lze rezervovat na adrese anna.schagererova@gmail.com.




Inner City, 16. 11. 2015
Opposite Club

SUBWAVE [Russia / Metalheadz]
AhZ [Volnej Průběh / NZP]
Annita [Touch the Jungle / Bassport FM]
KamCZa [DNB Fever / NZP]
Nitrous [Volnej průběh / Radio 1]
Rudeboy [Shadowbox / Radio 1]

Limitovaná kapacita prostoru.

200 vstupenek / 200 tickets

publikoval RUDEBOY
Shadowbox DJ a moderátor našeho pořadu na Radiu 1