Tim Reaper - All Right / Innerspace

Tak jako mnohokrát v minulosti se na labelu BMT Music objevuje nepříliš známé jméno s parádní produkcí. Tentokrát je to londýnský producent Tim Reaper.


22. 3. 2017, publikoval STUART
Tim Reaper rozhodně není úplný nováček, už v roce 2011 se jeho track Burial Ground (spolupráce s NC-17) objevil na labelu DSCI4. Od té doby má na kontě celou řadu singlů a EP, jak ve vinylové, tak i v digitální podobě. Pro Blu Mar Ten Music si připravil dva tracky, které vás svou atmosférou přenesou do první poloviny devadesátých let. To je ta doba, kdy spousta z vás (včetně mě) tahala kačera po dvoře a elektronická hudba nebyla středobodem našeho vesmíru. No dobře, kačera ne, v té době existovaly i distingovanější hračky, ale to je jedno… Zpátky k releasu. Piano a synťáky v tracku All Right vás opravdu přesvědčí, že všechno bude v cajku. Skladba Innerspace (spolupráce s Parallel) – zdánlivý minimalismus podporuje hajtkové intro, nakonec však následuje jungle riot podpořený hutnou basou. Ale i tak je znát, že tam není jediný zbytečný zvuk navíc.



Pokud jste milovník vinylu, tak na shopu BMT Music najdete nemilou hlášku „Out of stock“. Můžete doufat v repress nebo objednat v digitálním formátu.





Tim Reaper – All Right / Innerspace (BMT039)

  1. Tim Reaper – All Right
  2. Tim Reaper – Innerspace (feat. Parallel)

soundcloud.com/tim-reaper
facebook.com/Blu­MarTenMusic
soundcloud.com/blu­marten

publikoval STUART