Podzimní Double Trouble opět láká na zahraniční jména

Podzimní vydání klubovky Double Trouble nás čeká již tuto sobotu. Kromě zástupců Drumbassterds a Liquid DnB Crew dorazí také Dorian a Jay Rome z Rakouska a spojených států přiletí zahrát zástupce labelu Metalheadz, Dave Owen.


19. 9. 2018, publikoval STANJAH

Poslední dozvuky openair sezóny se s námi loučí v dáli, stejně tak jako sluneční dny a proto by bylo dobré otevřít kvalitně klubovou zimu s tou nejlepší porcí drum and bassu v legendárním pražském klubu Cross. Drumbassterds společně s Liquid DnB Crew si pro vás připravili další edici klubovky Double Trouble, jenž přivítá několik zahraničních hostů a i velmi kvalitní support z vlastních řad.

Horní stage bude mít, jako obvykle na starost Drumbassterds crew a rozhodně bude o co stát, protože pozvaní přijal všestranný rakouský talent Dorian, jehož tracky jsme mohli slyšet na takových labelech, jako je Viper či New Playaz. Nečekej jenom jeden vyhraněný styl, ale spíše jízdu napříč žánry. Tento fenomén se projevuje i v jeho vlastní produkci, kde nalezneme vše od tvrdších tracku přes jump up až po liquidové věci, což uslyšíte i v jeho setu. No a kdo, že podpoří tohoto headlinera? Předně to budou kluci z pořádající Drumbassterds crew. Jmenovitě Volume Plus, R-Flyer a nováček Chombo. Jako další hosté se představí chlapci z Ostravy C.phone a Limitedd. Vy je však znáte spíše pod jménem No Money. Chlapci jsou již stálicí na drum and bassové scéně. Ze stejného města dorazí DJ Elvis, který vystupuje jako rezident v klubu Fabric. Z Moravy se přijede ukázat i Deltaphoenix. Posledním koho si představíme je dvojička, která pravidelně rozjíždí celou noc a bez níž by to skoro již nebyl Double. Ozy a Ludkey.

Na dolní stage si pražská Liquid DnB Crew pozvala hned dva hosty, jimiž jsou Dave Owen z USA a Jay Rome z Rakouska. Hudebně oba působí už pěknou řádku let a jsou velcí srdcaři na poli světové scény nejen svou aktivitou, ale i jako velmi pozitivní a přátelští lidé, které prostě člověk vždycky moc rád vidí. Dave Owen dnes neodmyslitelně patří ke špičce a jeho vystoupení by se dali popsat příjemnou atmoškou s trochou toho amerického hip hopu říznutou i nějakým tím peprnějším beatem. Jeho úspěchy jsou korunovány tracky na vydavatelstvích, jako jsou Metalheadz, Good Looking, Fokuz či Liquid V. Jay Rome je pro změnu milovník soulful a jazz drum and bass tracků, které mají úžasný drive. Jay stojí za známým labelem Blu Saphir. Ten se vyznačuje řadou kvalitních undergroundových indie zlomených tracků napříč světovým producentským spektrem. Jako další přijali pozvání kluci z Mysločovického uskupení Myslo Crue za jejímž názvem se skrývá dvojice DJs, kteří si říkají Brave a Jukin. Tito dva taky rádi převážně soulful a jazz proto krásně zapadnou do celkového portfolia naší stage. No a samozřejmě nebudou chybět ani zástupci pořadatelské Liquid crew ve složení Blofeld, Runky, SHFT a Stanjah.

Pro další info sledujte oficiální FB Event

publikoval STANJAH