Showtime, the drum&bass jam v Poldofce.

Nová drum & bass noc kladenského klubu Poldofka navazuje na úspěšnou sérii akcí Warm Up! a nemíří nikam výše než na samotný vrchol místní scény. Příhodný název Showtime dává napovědět, že 17.4. se bude jednat o exkluzivní kus zábavy. Pořadatelé totiž opustili zaběhnutý model jednoho DJ na jednom pódiu a na místo toho dávku hudby zdvojnásobili – dva Djs ve vzájemné interkaci, čtyři deky, dva mixpulty, dvě pódia. Showtime tedy nebude ani běžné b2b, nýbrž plnohodnotný hudební jam, jak jej známe ze světa akustické hudby. Tento model již není pro každého, a proto se v rámci prvního dílu představí ty nejzkušenější a nejsehranější dvojice české drum & bass scény – Deadly Viperz (Akira & Anakin) a Duo Blondynos (Rudeboy & M4Y4). Lineup doplní zástupci místní partičky Projectills Reeve a BassChaos, domácí Mathew F a XtrasAlien z party Sub][Fari. Nebudou chybět ani rezidenti Dogzan a Vorel.



Jelikož nevídanou show netvoří jen zvuk, Showtime představí také interaktivní vizuální podívanou, která vám vezme dech. Na několika projektorech se odehraje příběh, který nezapomenete. Interaktivitu a živost celého večera podtrhne exkluzivní Partymetr, na kterém si budete moci změřit své schopnosti pařit a také VIP photo stánek, ze kterého si odnesete ty nejlepší momenty večera. Samozřejmostí bude řada exkluzivních drinků v akci.


Start ve 21:00, vstup 130 Kč.



Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.