Na dva mixy celou noc! Další díl DNB Clash povedou Rudeboy a M4Y4

PRAHA – V sobotu 12. 3. po přesně třech měsících znovu splynou v Chapeau Rouge zvuky ze dvou master mixů do jednoho. Takový je koncept světově unikátní pravidelné noci v rytmu drum and bassu DNB Clash. V hlavních rolích kolaborace na čtyřech metrech techniky se představí djs Rudeboy a M4Y4.

V pořadí třetí vydání úspěšné klubové noci DNB Clash v klubu Chapeau Rouge je tady. Pořadatelské crew Duneni.cz, Neuro:lab a Latrod3ctus pokračují v unikátní kolaboraci DJs, kteří se střídají za čtyřmi metry techniky ze dvou master mixů. Takové zapojení techniky je světově zcela ojedinělé a mixování v tomto zapojení vyžaduje od vystupujících vysokou dávku zručnosti, pozornosti a komunikace.

„Nejde o nějaký laciný battle ani o nekonečné omílaní známých jmen ze zahraničí. Akce DNB Clash je postavena na vzájemné spolupráci nejlepších českých djs za dvěma master mixy, čímž představuje publiku zcela nový rozměr djingu.“ tvrdí DJ MindGroove z DUNENI.cz crew Na tzv. „guest clash“ byli pozváni Rudeboy a M4Y4 aka Duo Blondynos reprezentující Shadowbox crew. Ti patří mezi hrstku českých djs, kteří společně na podobném zapojení pravidelně vystupují a proto lze předpokládat, že techniku i publikum březnového clashe pořádně provětrají. Návštěvníci se budou moci těšit též na „rezident clash“, který pro tento díl stvoří dohromady Neuro:Lab a DUNENI.cz djs.

Akce proběhne 12. března od 21h v pražském klubu Chapeau Rouge.

Více informací na
www.dnbclash.cz

Kontaktní osoba pro akreditace, informace:
Roman Staněk
roman@dnbclash.cz
00 420 723 967 867

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.