Objev deepové scény Gerra & Stone vystoupí 29. dubna v Crossu

Šampaňské poteče proudem a svěží hudbu kromě zahraniční návštěvy bude servírovat právě Authentic Music crew. Vkusná navíc bude i druhá stage, která se ponese v rytmu bass music. Pokud tedy milujete deep hudbu na libovolné BPM, neměli byste si Cross 29. dubna nechat ujít. Křtít budeme album Art of Deception.

Ačkoliv se o Gerra & Stone zatím až tolik nemluví, v posledních dvou letech se postavili po bok předních zástupců deepového drum & bassu. Vydali například zabijácký single Dnt U/ Chicago na labelu ProgRAM, dvě excelentní EP na Dispatch Recordings a před necelým půlrokem i skladbu L.I.E.S. (The Jungle VIP) na RAMu.

Jejich hudba je založená na vysoce funkční symbióze obou producentů. Gerra preferuje kreativní využití samplů a Stone se soustředí spíše na práci s basou. Výsledkem jsou tracky, které kombinují nápadité basy se silnými atmosférickými prvky. A podobně rozmanité jsou i jejich mixy, ve kterých kromě čistokrevných rollerů zpravidla zaznívají i klidnější deepové záležitosti a nápadité vokálovky.

Drumstation: Authentic Music Edition
29. dubna 2016, Cross Club
událost na Facebooku

drum & bass stage: Gerra & Stone, Koogi, Entita, Peejay & Panorama, HDS, The Jaykobs
MC Kryptomedic

bass stage: Sta, Animal Print, Vidras & Drumax, Peejay & Panorama

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.