HYPERFUNK Special.

Punto Azul zve všechny své příznivce na oslavu 7. výročí drum’n’bassové noci HyperFunk, první pravidelné d’n’b akce u nás. Ve spolupráci s distribuční společností TRIPLE VISION CZ  se bude ve čtvrtek 20.listopadu 2003 v prostorách malého baru klubu Abaton konat HyperFunk Special. O zábavu se bude celou noc starat Vám již velice dobře známá  dj´s crew ELEMENTZ z Holandska, která pro tentokrát přijede v snad své nejsilnější sestavě… a to : Dj FALCON, Dj DREAZZ, Dj PAMB a Dj HARSH. Svým výborným hlasovým projevem je podpoří Mc DART a poprvé s ním přijede i jeho kolega Mc PROSKRIPT. Přiblížíme vám atmosféru Punta, ovšem se soundsystemém jaký jste v Puntu nezažili :)

HyperFunk Special

20.11.2003

Elementz Crew /NL/:
Dj’s: Falcon, Dreazz, Pamp, Harsh
Mc’s: Dart & Proskript

Abaton, malý bar
/Na Košince 8, Praha 8, Holešovice, Metro Palmovka, Tram 10–24–25-Stejskalova/

vstup 50,–
Kapacita omezena


Info: www.puntoazul.cz, www.triplevision.czwww.fanonline.cz/abaton/

Elementz crew vystoupí take v Ostravě (www.dvoikatroika.cz).


ELEMENTZ CREW jsou:

DJ DREAZZ  -  se aktivně pohybuje na drumandbassové scéně od roku 1992. Je majitelem distribuce TRIPLE VISION NL a může se považovat za jednoho z důležitých hráčů ve světě drum and bassu na území Beneluxu (Nizozemí, Belgie, Lucembursko). Nyní je Dreazz majitelem osmi dnb labelů a jeho jméno nese několik produkcí, které jistě osobně znáte z parketu.

DJ FALCON  -  je už delší dobu spolu s BSE pokládán za nejžhavějšího nizozemského drum and bassového producenta. Posledních pár let strávil tento chlapík všechen svůj čas ve studiu. V tomto relativně krátkém čase si Falcon vybudoval reputaci jak v Holandsku, tak i na mezinárodní dnb scéně.

DJ PAMB  -  je nový člen Elementz crew. Jeho sety oplývají výbornou atmosférou a energií. Né náhodou hrál na poslední Rotterdamské party Major League IV. po boku hlavních hvězd večera: BC, Total Science, Fierce na hlavním stagei.

DJ HARSH  -  je prozměnu nejmladší člen Elementz crew. Hraje převážne anglickou a holandskou produkci, kterou prokládá tvrdším a řádně zlomeným soundem.

MC DART   -   ten kdo již zažil párty s Elementz dj´s, určitě nemohl zapomenout na sympatického a energetického černocha, který svým hlasovým projevem výborně doplňuje a graduje atmosféru párties.

MC PROSKRIPT  -  přijede vůbec poprvé… a podle osobního doporučení Mc Darta, jde o jednoho z nejlepších holandských Mc´s. Pravidelně s Dartem doplňují nejen dnb akce, ale i RnB, 2stepové a hiphopové noci. 

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.