Pendulum live v listopadu v Roxy!

Až do této chvíle byl live koncert australské partičky Pendulum velkým snem většiny fanoušků drum & bassu. Letos v létě jsme se jich na žádném festivalu nedočkali, zato na podzim se můžeme těšit, že si kompletní pětice podá klub Roxy. Ano je to tak, Pendulum live vystoupí 18. listopadu v Praze!


26. 9. 2008, publikoval BIFIDUS AKTIF

text: BIFIDUS AKTIF

Pendulum raketově odstartovali v roce 2003 s tracky The Vault, Another Planet nebo Voyager, kterými absolutně zamávali veškerým děním. Album Hold Your Colour jim pak vydobylo pozici králů novodobého drum & bassu a skladby jako Tarantula, Slam, Blood Sugar nebo Granite z nich udělaly regulérní popové hvězdy.

Poslední album In Silico se vyšplhalo v britské prodejní chart až na druhé místo a přineslo hity jako Granite, Propane Nightmares nebo The Other Side, které bodují i na komerčních rádiích a televizích.

Pendulum v současnosti platí za největší hvězdu drum & bassu a nejrespektovanější projekt na scéně. Svým zvukem diktují směr, přivádějí k tomuto stylu nové posluchače a neotřesitelnou pozici dokázali i remixem tracku Voodoo People od The Prodigy, který sám Liam Howlett považuje za nejzdařilejší předělávku v historii kapely vůbec. Momentálně sklízí obrovský úspěch se svým live-actem, který je považován za stejně průlomový projekt pro drum & bass jako jím byli dříve právě The Prodigy pro celou elektronickou scénu.

Pendulum v plné sestavě čekejte v úterý 18. listopadu v Roxy.

Pendulum na Radio 1's Big Weekend:

publikoval BIFIDUS AKTIF