Syncopix na SHADOWBOXu v Roxy se vstupem zdarma!

Shadowbox dá o sobě opět náležitě vědět první listopadový pátek. Do Roxy jsme si na další z našich dýchánků pozvali německého producenta Syncopixe, který se v minulosti blýsknul releasy pro Hospital a v poslední době se předvedl na Good Looking, Spearhead nebo vlastní značce Sync:Saphir.


21. 10. 2010, publikoval RUDEBOY

text: SHADOWBOX

Shadowbox
5. 11. 2010
Roxy, Dlouhá 33

velmi speciální host
SYNCOPIX (Hospital Records, Sync:Saphir, Syncopix recs., DE)

support:
Koogi
Deadly Viperz
Bifidus Aktif
2K & Sweg
Rudeboy
Danoo

chill out:
Panorama, Deadly Perverz, 2K & Sweg

vstup zdarma do 23:00, VJ: Quark / astraL d:VISION

Syncopixova dráha začala před deseti lety, kdy na své vlastní stejnojmenné značce vydal několik tracků, díky nimž si ho všimnul Tony Colman z Hospital Records. Nejdříve se chytl na sublabelu MASH a poté se začlenil i do početné nemocniční rodiny. Hitovky General Hospital a Happy Happy Joy Joy si snad pamatuje každý fanoušek liquid funku, ostatně podobně jako spolupráce s Nu:Tonem nebo Logisticsem.

Postupem času se jeho diskografie rozrostla s releasy pro Soundtrack, Integral nebo Form; v roce 2008 pak na své značce vydává album Icarus. Zatím posledním příspěvkem do hromady jeho releasů je aktuální projekt Sync:Saphir Recordings, který spustil společně s německým DJem a producentem Jay Romem (Blu Saphir) v letošním roce. Prvním releasem na novém labelu je stejnojmenné Sync:Saphir LP, na kterém vyšly Syncopixovi hned dva tracky.

Kromě Syncopixe se můžete těšit na početnou Shadowbox armádu. Zahrají Koogi, Deadly Viperz, Bifidus Aktif, 2K, Sweg, Danoo a Rudeboy, na druhé stagi si užijete rovné rytmy, které naservírují Panorama, Deadly Perverz, 2K a Sweg. Vstup je do 23:00 zdarma!

Facebook událost | Facebook stránka

publikoval RUDEBOY
Shadowbox DJ a moderátor našeho pořadu na Radiu 1