COSMIC TRIP


Next Level ve spolupráci s časopisem XMAG uvádí
 
pá&so 16 & 17–07–2004
Autokemp Pudlák Teplice


V souvislosti s přípravami osmého ročníku hudebního festivalu Cosmic Trip nebudete pochopitelně ochuzeni ani o soutěže o volné vstupy a další ceny. Ty první se již rozbíhají na stránkách techno.cz a xmag.cz, a otázky jsou na zahřátí vcelku stravitelné. Za pozornost také stojí pravidelný seriál vyčerpávajících biografií jednotlivých interpretů, který začíná také na techno.cz. A to dílem o nikom menším než britských zlobivých chlapcích Regisi a Surgeonovi. Takže chcete-li se krom výplachu i trochu vzdělat, jistě se jedná o četby hodnou záležitost.

S menší porcí informací o účinkujících přicházíme i opět my, tentokráte se jedná o stravu ryze domácí:

Boris Carloff
Durex Love Zone/Pátek 16.07.04
V první řadě je Boris Carloff producent a muzikant, jehož styl je těžké charakterizovat, ale řekněme, že se pohybuje někde mezi nu-jazzem, broken beats a deep housem. Pochází z České republiky a má klasické vzdělání hry na violu a hrál jako hudebník s různými hudebními tělesy v Norsku, Německu a Itálii. Již 8 let skládá elektronickou muziku kombinovanou většinou s jazzem. V roce 2003 vydal svůj první vinyl, který vyšel na Traction Sister Labelu „Distraction“ a jmenoval se „Palm Beat“. Udělal pár remixů pro české elektronické projekty Here nebo Skyline a taky napsal track pro Daru Rolins. Momentálně ho zastupuje britsko – český label Red Salamanda, jehož počiny jsou distribuované po celém světě. Nedávno natočil 4 track EP " Good Stuff", na kterém spolupracovala i zpěvačka Charlie One. Perličkou je velmi pochvalná reakce od samotného Gillese Pettersona.
Taktéž se občas objevuje na pódiích jako MC nebo vokalista a ve studiu spolupracuje s britským MC Bobem Mustardem… Dá se říct, že Boris Carloff je závislý na kvalitních studiích a studiových zařízeních. Popisuje sebe jako mixujícího fundamentalistu a masteringového podivína s hlubokým smyslem pro Jazz


SUKI
Semtex Culture Stage/Sobota 17.07.04
Suki již několik dlouhých let na naší scéně působí jako DJ a promotér. Mezi jeho nejdůležitější počiny patří práce na fůzi JahMusic Promotion, která vedle jiných akcí pořádá i veleúspěšný open-air Reggae Meeting festival nebo seriál akcí Spirit of Asian Underground. Vedle toho je zakladatelem TN Promotion (dříve Tir'Na'Noght), která má na svědomí populární drum'n'bass & raggajungle sérii Let It Roll, Drumstation nebo Back2Jungle. Jeho DJské sety se skládají z nejaktuálnějších počinů současné breakbeat a drum'n'bass produkce, nejradeji má amenové smyčky a hluboké tvrdé basy a subbasy.


Tall
Durex Love Zone/Pátek 16.07.04
DJ Tall se začal mixování věnovat v roce 1997. Začínal v různých menších klubech po celé ČR specializujících se na downtempo a chillouta také začal hostovat se seskupením Foundstound. V roce 2000, po absolvování Red Bull Music Academy v Dublinu, se patřičně rozehrál a dnes ho můžeme najít nejen ve všech známých pražských klubech, ale i mimo Prahu a v zahraničí. Je definitivně představitelem hudebního směru downtempo, ale přesto je velmi složité charakterizovat někoho, kdo hraje vše od jazzu po breaks.

www.cosmictrip.cz

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK:
TICKETPRO – TICKETSTREAM – TICKETPORTAL

OD 16–06–2004 DO 16–07–2004:
1 DEN 349 CZK + poplatek předprodejce
2 DNY 549 CZK + poplatek předprodejce
2 DNY UBYTOVÁNÍ V NESCAFÉ CAMP HOTEL 100 CZK (snídaně v ceně)
+ poplatek předprodejce (pouze TICKETPRO)

PŘEDPRODEJ ON-LINE:
www.shop.techno.cz

VSTUPNÉ NA MÍSTĚ:
1 DEN 499 CZK
2 DNY 749 CZK

INFO:
www.cosmictrip.cz

Ubytováni/Acco­modation:
Autokemp Pudlák: +420 417 539 144 / +420 602 427 479
Nescafé Camp Hotel – Ticketpro Infoline +420 296 329 999

text: Next Level

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.