BREAKSPOLL TOUR


Roxy promotion uvádí:

BREAKSPOLL TOUR

DJs: JEAN JACQUES SMOOTHIE (Plastic Raygun/Hope rec./Pascha), PETE JORDAN (spectrum – uk), MIKE HOGAN (breakspoll.com/MO­FO magazine/nusko­olbreaks.co.uk), PETE SAMPLERS (unstable rec.)

Resident DJ: KAPLICK (roxy booking – cz)
 
D’n‘b Chill Out: STANZIM & BABE LN
 
lights by Technical Design, Movin’ Pics by Astral D.VISION (VJ Quark)

So 3.07.2003, 22:00 hod, Roxy

Mezinárodní breakbeatové ceny BREAKSPOLL (www.breakspoll.com) se rozhodly právě v klubu Roxy ukázat svou představu zajímavého breakbeatového večírku a volby padla na první prázdninovou sobotu. Večer 3.7. se tedy můžeme těšit na breakovou palbu hned od čtyř „Breakspoll“ DJů a také Roxy breakbeat rezidenta KAPLICKA, jehož technicky vytříbené progressivněji laděné sety jsou už u nás velmi dobře známé. Breakspoll konkrétně zastoupí:
JEAN JACQUES SMOOTHIE – velmi úspěšný producent a zkušený anglický DJ,
PETE JORDAN – vynikající „bavič“ – DJ opravdu hrající pro lidi a promotér, který vyhrál loni právě cenu Breakspoll’s Best Club,
MIKE HOGAN – DJ s 12tiletými zkušenostmi, agilní promotér a respektovaný nezávislý hudební novinář,
PETE SAMPLERS – již celých 12 let hrající DJ, jako autor zaštítěn labelem Unstable.
Nadílka mnoha zlámaných variací, nebo jinak řečeno, podrobná praktická přednáška z aktuálního breakbeatového dění ve většině jeho tvarů, nás tedy asi nemine.
Rovněž nerovná bude i d’n’b chillout room, kde bude kralovat zkušený STANZIM a členka naší skutečné DJské špičky, BABE LN. Těšíme se tedy na vás na breakbeatové veselici BREAKSPOLL TOUR v sobotu 3.7. v klubu Roxy. Lístky s 10% slevou je možno rezervovat na adrese tickets@roxy.cz .

A nezapomeňte, první hodinu o 50,– levněji!!!

text: Roxy

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.