TECHSTEP OPEN AIR

Momentálně se chystáte na Techstep open-air. Mohl bys mi přiblížit o co se jedná?

Je to 4.ročník dnb festivalu bez vstupu.Spousty u našich známých djs a hlavně kvalitních. Jo, přesně tak. Letos to bude už 4.ročník a opět zadarmo, žádný vstup, žadný natunningovaný agresivní ochranky, prostě jen hudba a pohoda. Když se koukneš do párty listů, tak v létě je festivalů hafo, ale člověk, kterýho baví dnb musí kolikrát zaplatit velký vstupný a třeba zjistí, že ta dnb stage mu za ty peníze ani nestála a to nemluvím o těch šílenejch cenách na barech atd.

Tenhle ročník by měl být, co se týče obsazení djs, nejkvalitnější a absolutně bez pražského zastoupení. Při výběru djs jsme se zaměřili výhradně na moravské djs. Jednak to jsou kamarádi a hlavně to mastí taky pěkně zostra, což nám sedí. Taky bude hodně ke slyšení nikdy nevydaných věcí, které si sami djs komponují. Bude taky lépe vyřešen systém prodeje piva atd. Letos by měli být tři funkční pípy, tak by neměli být žádné fronty, což vyřeší více lidí za bary. Co se týče cen, tak ty budou taky hodně v poho např. pivko bude za 20kč atd.

Vaše bandička se skládá s kluků, kteří jen hrají, nebo máte i producentské ambice?

Jo taky děláme vlastní věci. Mikeš tvoří pouze na pc a já k tomu používám i hardware. Na techstepu budeme svoje věci určitě hrát.

Hrajete jen drum´n´bass, nebo i jiné styly?

Jsem banda omezenců hrající pouze dnb. :) No, ale Lukáš má heavy metalovou kapelu a zpívá na těch vesnickejch zábavách. Docela dobrej hevík. Tenhle pátek mu jdem u nás do Převýšova na zábavu,tak si pěkně zařádíme.

Co uslyšíme na Techstep open-airu bude žánrově zaměřené do čistě techstepových vod, nebo se dostane i na zlomenější a temnější vody?

Jo,tak to bys ses musel zeptat každýho dj zvlášt, ale já ty nehorázný perverznosti, jak to nazval Bartias nevynechám. :) TECH ITCH rulezzz!!!

Jaké bude technické zázemí a jak tipuješ že bude víkend vypadat?

Zvuk letos už nebude můj, ten jsem prodal, ale budeme mít pujčenej od Davida z LETTEK, takže to bude kvalita. Co jsme zjištovali počasí, tak by mělo být hezky.

Minulý rok prý bylo docela mokré počasí a hodně bláta. Máme si připravit gumáky i letos?

Mokro sice bylo, ale byla aspon pěkná prdel. :))) Kdo tam byl, tak ví, co tím myslím, ale byli bychom štastny, kdyby bylo sucho a hezky. Gumáky? Né,stejně dáš brko a sereš na to:)))

Nazval by jsi tento open-air za kultovní? Proč? Jestli to je kultovní fest, to fuckt nevím, ale kemping to bude hustej. Opět si tam táhnem svoji Plzen. :))) (…je fuct nejnejnej!)

Proč hraješ dnb a ne třeba electroclash ?

Amen s tebou vole!!! Co to je za hovadskou otázku???? Proč fandíš Baníku, pyčo???!!!!… Asi z toho máš taky erekci,co? :)))

Kolik lidí je pro tebe nejideálnější počet ?

Jestli myslíš na party, tak mám rád menší kluby jako je El Diablo nebo bylo Erko v Chrudimě, ale co se týče Techstepu, tak čím víc tím líp. Nejidealnější je, ale být sám ve studiu. :)))

Jak daleko jsi schopen zajít při hraní ?

Tam kde jsem pořád… Darkness, Darkness…

Proč vůbec děláte festival?

Koukni na cz scénu a myslím, že spousta příznivců dnb to uvítá kladně slyšet zadarmo cz špičku, která dost často dokáže pobavit víc než zahraniční hvězdy a navíc v tak hojném počtu, jak to bude letos. Tenhle fest je pro ty co se chtěj vybláznit jak my. Já to beru jako, že se tam pohromadě sejdou kámoši, zakalíme a pobavíme spousty lidí zadarmo, tedy pokud na tom neproděláme jako každý ročník. :)))

Děláte to pro sebe nebo pro lidi ?

Samozřejmě,že pro sebe i pro lidi. Chci se bavit stejně jako ostatní. Nejlíp to posoudí lidi, když kouknou na leták…

Vysvětli mi prosím tě co znamená Techstep Open Air ? FREE techstep bombing… Vem si helmu a Bartiase nech doma nebo přijde o rozum z těch amenů. :))) Kdo byl ten ví… :)))

text: Techstep Open Air Kru

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.