SKATE CAMP POWER S DAYNEM BRUMMETEM


Skate camp Power s profesionálním skateboardistou Dayne Brummetem v Mystic Sk8 parku

V úterý 27. července, tedy dva dny po Mystic Sk8 Cupu 2004 proběhne na stejném místě, tedy v Mystic Sk8 parku akce s názvem Skate camp Power.

Profesionální americký skateboardista Dayne Brummet tu na pozvání firmy Power povede tréninkový camp, na kterém se můžete od Dayna přiučit řadu triků. Camp ve skateparku na Štvanici začne od 14:00 a bude trvat do 16:00 hodin. Campu se zúčastní 10 vybraných zájemců + 2 náhradníci, kteří se do 20. července platně zaregistrují a splní další podmínky. Registrační formulář a podmínky najdete na stránkách www.skatecamp.cz .

Stačí vyplnit a odeslat. Podmínkou na campu je aktivní znalost jízdy na skateboardu. Celá akce je zároveň určena široké veřejnosti jako exhibice, takže pokud nebudete mezi deseti vylosovanými, můžete se přijít samozřejmě podívat. Vstup je volný. Muzika, český komentář po celou dobu campu a občerstvení je zajištěno.Akce se koná za každého počasí, protože Mystic sk8 park je zastřešený.

www.mysticsk8cup.cz

text: Mystic Sk8 Cup team

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.