INFO O DOPRAVĚ A UBYTOVÁNÍ NA SUNSTORM

text: Scuberman (scuberman@mosp.info)

SUNSTORM

22.7.Olomouc- Pevnůstka

Jak se orientovat v Olomouci

Příjezd vlakem: Z autobusouvého nádraží resp. vlakového nádraží : Tramvají č.4,5 – „Aut. nádraží podchod“ na zastávku Envelopa. Hlavní nádraží(vlakové)-4,5,7 na druhou zastávku „Envelopa“, je zde Právnická fakulta Univerzity Palackého. Pak přejděte na druhou stranu silnice, o kus dál přes most a jste u nás na Pevnůstce.

mapka

Příjezd autem ze směru Ostrava

Dálnice ze směru Ostrava resp. Hranice na Moravě, pojedete za Olomouc, kde sjedete na ulici Brněnská (část Nová ulice) směr Olomouc centrum. Souběžně s ulicí vedou tramvajové koleje, dostanete se na křižovatku u Hotelu Gemmo, kde odbočíte vpravo a pojede po ulici Třída Svobody. Po zhruba 800m, druhá světelná, velká křižovatka; odbočíte vpravo a po 300m a přejezdu mostu se dostanete přímo k Pevnůstce. Na druhé světelné křižovatce doporučujeme však odbočit i vlevo, kde se dá auto parkovat na parkovišti u Právnické fakulty, nebo v rámci VŠ kolejí resp. Hotelu Envelopa, kde se můžete rovnou ubytovat a poté dojdete asi 300m pěšky.

Příjezd z Brna

Sjezd Olomouc centrum- mírně vpravo, dostanete se na Brněnskou ulici a pak stejně viz. výše.

Nejbližší ubytování
Vysokoškolské koleje Univerzity Palackého
http://skm.upol.cz tel. 585 638 026 / 585 638 027
Ubytování na VŠ kolejích, pěšky 10 min. Pokud jste student, vemte se sebou kartičku ISIC, která je nutná, aby jste měli možnost slevněného ubytování.
Ceny : podle typu ubytování, pro studenty cca 70Kč, nestudenti 180Kč 

Hotel Envelopa
tel. 585 203 660
Hotelové ubytování, pěšky 5 min.
Ceny : 1/1 pokoj: 400,– … 1/2 pokoj: 670,– … 1/3 pokoj: 800,– … 1/4 1080,–
Odkaz na ubytování v olomouckém kraji je:
http://www.olomouc-tourism.cz/index.asp?…

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.