EXPLOSION 10 - GIRLS MISSION

Text: Robin Mikušiak

Dovolujeme si oznámit, že desáté pokračování největší jihočeské indoor taneční akce EXPLOSION s podtitulem GIRLS MISSION proběhne v prostorách BB Centra Gerbera dne 4.11.2005. GIRLS MISSION proto, jelikož na této akci vystoupí za gramofony pouze ženy a jejich přesný počet bude 15. Oproti minulým dílům se budou moci návštěvníci těšit na tři podia, kde k techno/trance podiu a house podiu přibyde ještě podium DnBassové. O hlavní hvězdě se stále jedná a pokud tato jednání dopadnou úspěšně, bude to zajisté největší hudební hvězda, která kdy na sérii parties EXPLOSION vystoupila. Potvrzena jsou již nyní tato jména : Ladida, Im Cyber, Evson, Blue Cat, Tergua, Chica, KrissTee, NDee. Jelikož se bude jednat o čistě „ženskou“ záležitost, bude tomuto v areálu vše podřízeno. Jako dekorace bude sloužit několik set čerstvých růží, celý areál bude náležitě provoněn a samozřejmě i videoprojekce a jiné klasické „párty“ záležitosti budou v ženském elementu. Další podrobnosti budou následovat na www.freeproduction.cz, ale i na všech informačních hudebních serverech.

Agentura FREE PRODUCTION hledá poslední tři dýdžejky do patnáctičlenného komanda, které se pokusí na desátém pokračování největšé jihočeské taneční akce EXPLOSION vytvořit rekord v počtu dýdžejek hrajících na jedné párty bez můžů zapsaný do Guinessovy knihy rekordů. Hledají se dýdžejky hrající trance, drumandbass, house i techno. Pište na info@freeproduction.cz nebo volejte na 608981230 

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.