GIRLS IN THE MISSION - EXPLOSION 10

text: Robin Mikusiak

Free Production si dovoluje oznámit, že desáté pokračování největší jihočeské indoor taneční akce EXPLOSION s podtitulem GIRLS MISSION proběhne po několika změnách termínů v prostorách BB Centra Gerbera v Českých Budějovicích dne 28.10.2005.

Na EXPLOSION 10 vystoupí patnáct žen – dýdžejek, čímž se tato akce pokusí zapsat do Guinessovy knihy rekordů ! Jako headlinerka pozvání přijala singapurská kráska GAYLE SAN. Z celé České republiky se do Českých Budějovic sjedou akci podpořit tyto dámy.

Techno stage – Ladida, Clara Bailar, K Sandra, Blue Cat.
House stage – N Dee, Kriss Tee, Evson, Adlet…
DnB stage – Im Cyber, Terqua, Ja-ne, Romana, Baraq the Spratek.

Oproti minulým dílům se budou moci návštěvníci těšit na tři pódia, kde k techno/trance podiu a house podiu přibude ještě podium drumandbassové.

Jelikož se bude jednat o čistě „ženskou“ záležitost, bude tomuto faktoru v areálu vše podřízeno. Jako dekorace bude sloužit několik set čerstvých růží ve třech barevných odstínech, celý areál bude náležitě provoněn a samozřejmě i videoprojekce a jiné klasické „párty“ záležitosti budou v ženském elementu.

EXPLOSION si drží stále nejnižší vstupné a tak cena vstupenek v předprodeji je pouhých 190.- a vstupenky je možno zakoupit v síti Ticketstraem (www.ticketstream.cz) či v obvyklých předprodejích. Cena na místě bude 280.-

Písek – New face of Halabala
České Budějovice – Round records
Strakonice – Temple sk8 shop
Tábor – obchod Be Happy

Více info naleznete na www.freeproduction.cz a na www.explosionparty.com

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.