HUVEL PARTY @ NÁRODNÍ GALERIE, 23.9.2005

Text: Tom Pokorný

Agentury JVM s.r.o. a T.P.C. uvádějí 23.září v prostorách Národní Galerie párty SOUNDZ 2005
oficiální HUVEL párty

V pátek 23. září 2005 se bude poprvé v historii Hudebního veletrhu bude konat oficiální párty SOUNDZ 2005, a to v prostorách Národní galerie. Večer, který začíná úderem 20.hodiny bude hudebně rozdělen do dvou rovnoměrných částí. První, je věnována hip-hopu a ve druhé se přeneseme do zlámaných beatů, tedy k drum and basu. V obou částech vystoupí domácí špičky těchto hudebních stylů. Od 20hodin vystoupí Weksel crue, jejíž frontman se nedávno vrátil ze Spojených států, a již ted´ nás zajímá jak se to na jeho hudebním výrazu projeví. Jako na každé hiphopové akci, ani zde nesmí chybět breakdance, který tentokrát předvedou mistři v pravém slova smyslutaneční skupina Marverci mistři světa z roku 2001! Jako další vystoupí vycházející hvězda hiphopové komunity Marpo v čele Charakter crue, který o popularitu úspěšně bojuje s již mediálně známými zástupci tohoto stylu, Indy a Witchem. Vrcholem první části večera bude americká hvězda X-Jesus, která spolupracuje s takovými hvězdami světového hip-hopu, jako jsou: Cypress Hill a Puff Daddy.
Úderem půlnoci se rytmus zlomí a jako první zahraje rezidentka drum and bassové noci In da Bush(club ROXY) Dj IM Cyber, kterou bude svým jedinečným zpěvem doplňovat Charlie One, která je zpěvačkou dnes už legendárních Ohm Square. Po hodině a půl ji vystřídá Dj Philip TBC scratchový mág, který rozehříval publikum před vystoupeními legendy taneční hudby Prodigy v Brně a na hudebním open air festivalu Pohoda v Trenčíně. Jako další vystoupí projekt Nasty No Stars, který bude mít v tomto složení premiéru!! Na čtyři gramofony zahrají rezident drumandbassové noci In da Bush Dj Ghonzales a Dj Babe-LN(moderátorka Rádia 1), která vzhledem k délce svého působení na této scéně je zárukou kvalitní produkce a zábavy. Zpěvem je doprovodí Mc Adrenalin a specifikem tohoto výjimečného projektu je zapojení živých nástrojů. Na saxofon zahraje Ramonov a Rich FD (ze skupiny Skyline). Světelnou projekci zajistí firma Prodance, která zde v rámci laserové dílny poprvé předvede šestibarevný laser nové generace. Kvalitní ozvučení zaručí aparatura o síle 2×10KW.
Cílem této akce není pouze produkce kvalitní hudby,ale i podpora lidských práv, a proto spolupracujeme s hnutím Amnesty International, které bude mít v místě konání informační stánek pro případné zájemce. Line-up20–21 Weksel crue
21–22 breakdance Marverci mistři světa 2001
22–23 Marpo+Charakter crue
23–24 X-Jesus (Cypress Hill) 00–1:3O IM Cyber feat Charlie One
1:30–3 Philip TBC
3–4:30 Nasty No Stars(Dj Babe -LN, Dj Ghonzales, MC Adrenalin,Ramonov live sax)
4:30–6 Ghonzales

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.