Big Bud v pátek 5. 10. na Affected v Matrixu

V pátek 5. října se uvede jako hlavní host drumandbassového večera Affected! legendární britský DJ a producent Big Bud.

FACEBOOK EVENT: http://www.facebook.com/…089665335074

Tento umělec se za svou 20ti letou kariéru přijede popré představit také do Prahy. Nenechte si ujít tuto příležitost a přijďte si poslechnout jeho vlastní tvorbu a také tvorbu mnoha umělců, kteří vydali své tracky na jeho labelu SoundTrax. Určitě nám dáte za pravdu, že si zalouží místo v historii tohoto žánru. Jeho sety jsou jízda přímo do srdce zlámaných beatů. Jsou plné liquidu, deepu a ragga junglu. Pokud máte tuho hudbu rádi, určitě nebudete zklamáni. Dalšími hosty bude zkušený pár z Polska – Doc.da.name a Sensimilia, které již všichni drumandbassový fanoušci znají pod jménem One Way. Zahraniční DJs uzavře severo-italský DJ Nuz_D z UnderGranda crew. Line up doplní jako vždy rezidenti Sayuz, Chmelda, P.no, kterého tentokrát doprovodí svým energickým hlasem a trumpetou MC Dawe. Těšíme se na vás a věříme, že lidových 70 Kč včetně poplatků v předprodeji Ticketstream nebo na místě do 22:00 vás právě přesvědčilo k návštěvě Matrixu v pátek!

Vstup: 70 Kč do 22:00 / 130 Kč po 22:00

Předprodej v síti Ticketstream (http://www.ticketstream.cz/…_by_event_tr?…)

BIG BUD / UK
Big Bud, jménem Robin O'Reilly je DJ, producent a majitel labelu, který je na scéně již od roku 1994. Do této chvíle vydal více než 100 tracků včetně 5 alb. Mnoho tracků vydal na labelech jako Creative Source, Nuphonic, Moving Shadow, Paradox Music, Basswerk ,Vibez, Interphase či Good Looking Records a nyní vlastní label SoundTrax. Big Budova tvorba je ovlivněna více než 30ti lety posloucháním jazzu, funku, soulu a reggae. Po dokončení jeho prvních skladeb je ihned vzal do klubu a předvedl Fabiovi. Výsledkem byly 3 roky spolupráce s labelem Creative Source. Dalším krokem bylo Good Looking Records u kterého strávil 5 let produkováním drumandbassu a downtempa. Po opuštění labelu musel snášet dvouleté období izolace kvůli smluvním problémům. Tyto roky strávil ve studiu a čekal na správný čas k vydání svých připravených tracků. Během této doby se setkal s DJem Elementem, se kterým se pustili do labelu SoundTrax. Kromě vlastní tvorby vydal tracky a remixy různých producentů jako Nookie, Suv, Zero Tolerance, Blame, Future Prophecies, Utah Jazz, Kubiks & Lomax, Spectrasoul, Klute, dRamatic & dbAudio, Electrosoul System či Noisia. I když tento umělec není pravidelným štamgastem Britských klubů o to více cestuje po celém světě, aby prezentoval svůj drumandbassový label. Navštívil již tyto země: Rusko, Austrálie, Nový Zéland, Belize, Maďarsko, Srbsko, Holandsko, Itálie, Slovinsko, USA, Německo, Bulharsko, Polsko, Rumunsko, Chorvatsko, Švýcarsko, Hong Kong, Dánsko, Francie, Řecko, Makedonie a Kosovo.

Upozornění: Shadowbox.cz neodpovídá za informace uvedené v tomto textu, ani nenese právní důsledky vzniklé jejich zveřejněním. Za obsahovou i gramatickou správnost textu zodpovídá zadavatel.