Honey posílá do světa své nové tracky

Čas od času někdo z naší crew překoná svou lenost a dotáhne do konce i nějaký ten kousek z hudební produkce. Naposledy se to povedlo jednomu z našich mláďat, Honeymu. Tento Karlovarák dává ke stažení hned dva nové tracky ve 320 kbps – poslechněte si je a dejte nám vědět, jestli se vám líbí.


6. 8. 2009, publikoval shadowbox

text: SHADOWBOX

Honey se začal zajímat o produkci vlastní hudby souběžně s hraním placek (v roce 2004). Narozdíl od mixování s tvorbou hudby několikrát sekl a následně ji znovu objevil. Protože v té době v okolí Karlových Varů nebyl nikdo, kdo by Honeymu poradil nebo se podílel na produkci hudby z džungle, rozhodl se, že se vše naučí sám. A najednou, tedy po pěti letech se Honey odvážil ukázat světu, jak umí skladat jedničky a nuly, aby zněli medově.

Nepsaným zvykem začínajících producentů býva oslovit posluchače atmosférou a celkovým příběhem skladby, spíše než z plezýru vyprodukovat zvukově čistý vypalovák parketů. Ale to jen do doby, než si najdou svůj zvuk. Ani Honey není vyjímkou, je zatím na začátku hledání svého zvuku.

Honeyho produkční plán do budoucna je postupně a opakovaně proklepávat většinu podžánrů drumandbassové hudby i pomalejších stylů. Dá se očekávat i další spolupráce s MCm Birdmanem, který čas od času doplňuje Honeyho živé sety a který propůjčil hlas i skladbě Let You Believe, která je předmětem tohoto článku.

Honey ft. Mc Birdman – Let You Believe
…by sám autor zařadil mezi deep / liquid, s výpravnou atmosférou a éterickym vokálem.

Honey – Expectable Surprise
…je vytranclý šlapák stavící do kontrastu jemné a ostré zvuky, doplněno bulbavou bassou.

Kvalita: Mp3 320 kb/s

Oba dva vytvorý dává Honey volně ke stažení, šíření, poslechu nebo hraní.

Sledjte pravidelně Honeyho Myspace, protože zde budou postupně přibývat ukázky další produkce – jak finálních produktů, tak rozdělaných projektů.