PR // Dubnový Stepslet s Prolixem

Další redrumácký Stepslet je tady. V pátek 18. dubna přijede Favál rozdunět londýnský mazák Prolix. O support se postarají především djs z Redrumu v čele s X.Morphem. Tuto příležitost by si neměl nechat uniknout žádný milovník zlámaných beatů. 


31. 3. 2014, publikoval ANAKIN

Londýn – ryby a hranolky, hnusný počasí, ale hlavně drumandbass! Snad žádné jiné město nám nedalo tolik drumandbassových stars, jako Londýn. Nechat je doma v daleké Anglii a nepozvat někoho z nich do Brna na Stepslet by ovšem byl hřích! Vybrán byl nakonec Prolix, velikán tělem i dílem. Tento dvoumetrový DJ si libuje ve tvrdších neuro peckách, kterých za svou kariéru vyprodukoval opravdu úctyhodné množství. Jak dobře je dokáže zamíchat jsme se v Brně měli příležitost přesvědčit už několikrát. Jeho DJské kvality jistě dosvědčí i návštěvníci nedávného Let It Rollu. Prostě duben, na Prolixe pudem!

Že je Prolix oprav­dovým mistrem žánru rozhodně není nadsázka. Jeho tracky pravidelně vychází na těch nejprestižnějších labelech – Virus, Ram Records, Metalheadz, Playaz, Viper, Commercial Suicide nebo Bad Taste, no posuďte sami. Navíc Prolix v roce 2011 založil Tren­dkill Records, což je label, který se dle Prolixových slov „zrodil z touhy po svobodě tvorby jakožto platforma pro šíření hudby, kterou milujeme – hlasitý a tvrdý drum and bass“. I v poslední době byl Prolix velice aktivní. Společně s Gridlokem, snad nejznámějším dnb producentem z USA, Prolix na podzim vydal LP Project Trednkill, které představil na nedávné šňůře po dvanácti evropských městech. LP si vysloužilo aplaus nejen od širšího obecenstva, ale i od předních jmen světové dnb scény. Například Andy C zařadil tracky RiotRa­vange do své prestižní kompilace Nig­htlife 6. Vydání LP a šňůra po Evropě však neznamená, že by si Prolix hodil ruce za hlavu, začal houpat nohama a řekl si „teď si dám na chvíli voraz“. Set The Place On Fire je název EP, na kterém budou 3 vypečené sólo tracky a jeden remix od Black Sun Empire. EP zanedlouho vyjde a my budeme mít 18.4. možnost poslechnout si ho přímo v Prolixově po­dání, takže tohle datum si poznačte v kalendáři.

Line-up hlavní stage doplní DJové z Redrum crew, konkrétně X.Morph, Pier, Casper, Mushka, Checkmate a Zaion. O vizuální doprovod se již tradičně postará VJ Spool. Jako obvykle se bude hrát i na druhé stagi, kde si tentokrát budeme moct poslechnout nejrůznější žánry – UK Garage, Electrobreakbeat, Liquid funk a další. DJský pult bude obsluhovat Jimi (Lont Vehikl Sound System), Vje, Wiit, Hrr.nec a Holder.

Main stage (Drum & Bass)

Prolix (Trendkill Recordz, Ram, Playaz / UK)
X.Morph, Pier, Casper, Mushka, Checkmate, Zaion (Redrum)
VJ Spool (Pohon)

Second stage (Multistyle)

Vje, Hrr.nec, Wiit, Holder (Redrum)
Jimi (Lont Vehikl Sound System)

Kdy: 18.4.2014
Kde: Brno, Favál – Music Circus
Start: 20:30
Konec: 05:00
Vstup: 80,– do 22:00 / 120,– po 22:00
GPS: 16.5797586°E, 49.1847286°N
Facebook Event: https://www.facebook.com/…73176600230/
Web: www.redrumcrew.cz

publikoval ANAKIN