PR//Frederic Robinson či Akkord. Shotgun 2014 je zde

Letošní ročník Shotgun festivalu zaměřujícího se na progresivní elektronickou hudbu vypukne již tento víkend. Dorazí na něj Akkord (Synkro+Indigo), Frederic Robinson, Consequence či Troy Gunner. Rovné beaty zastoupí Deadbeat, Marcellis, Lena Willikens či její krajan Dwell On. Uvnitř najdete již kompletní časový line up.


12. 8. 2014, publikoval NITROUS

Vstupenky na letošní ročník festivalu Shotgun na hradě Grabštejn pomalu mizí. Pokud stále váháte, přinášíme další detaily v programu festivalu a připomínáme důležité informace k lístkům, ubytování a dopravě!

V předprodeji pořídíte vstupenky přímo na stránkách festivalu a to v cenách: 1-denní – 300,– a 2-denní – 450,–. Na místě si připravte na 1-denní – 400,– a 2-denní 500 korun.



Přes stránky festivaluwww.shot­gunfestival.com lze využít nákupu 3+1, kdy při nákupu 4 vstupenek jednu neplatíte. Navíc necelých 10 dní před Shotgunem na vás čeká speciální edice Shotgun festivalové tašky spolu s 2-denní vstupenkou za výbornou cenu.

Navíc jsme připravili možnost pořídit vstupenku přes QR kód přímo ve vašem telefonu nebo si vytisknout vlastní e-ticket. Link zde: www.ticketon.cz/…al-2014/2755

K ubytování a parkování doporučujeme kempy okolo nádrže Kristýna v Hrádku nad Nisou, v jehož sousedství se odehrávaly předešlé ročníky festivalu Shotgun. Neváhejte a rezervujte alespoň místo na stan nebo pension! www.autocampkristyna.cz

Zároveň připomínáme i možnost využití festivalového busu, který bude v pravidelných cyklech pendlovat mezi Kristýnou, autobusovým a vlakovým nádražím v Hrádku nad Nisou a samotným hradem Grabštejn. Jízdné bude stát 20 korun a jízdní řád je k náhledu na stránkách festivalu.Tato speciální autobusová linka je přizpůsobena příjezdu vlaků ze směru od Liberce, tak i německého Zittau.

 

publikoval NITROUS